Haftaya ay yay burcunda, özgür ve rahat etkilerle başlıyoruz. Çarşamba günü, girişimlerimizin ve hareketlerimizin engellendiğine ve zorlandığına şahit olabiliriz. Enerjimizi iyi kullanmamız gerekebilir. Kimliğimizde güçlü yönler öne çıkarken, merkür boğa burcuna geçecek. Pazar günü ise, düşüncelerimiz negatif olabilir. Sevdiklerimizle anlaşmakta ve iletişim içinde olmakta zorlanabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Koç Burcu: Haftaya sizi özgür kılacak programlara dahil olarak başlayabilirsiniz. Öğleden sonra ivmeniz iş alanlarınızda hızlanabilir. Sağlam adımlar atmak istiyorsunuz.

Boğa Burcu: Bugün ruh haliniz sabah saatlerinde size değişik deneyimler yaşatabilir. Düşündüğünüz insanın veya bir eşyanın karşınıza çıkması gibi. Öğleden sonra enerji olarak daha rahat olacaksınız.

İkizler Burcu: İş ve sağlık konularında yaşadığınız deneyimleri bugün ortak alanlarınıza aktarabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok parasal konulara veya varsa ödemelerinize yoğunlaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İşinizde yapılması gereken konu ve olaylar öğleden sonraya kadar sizi oyalayabilir. Canınız bugün önem gerektiren işler yapmak istemeyebilir. Sonrasında özel hayatınıza odaklanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Hafta kişisel ama sizi harekete geçirecek aktivitelerle veya keyifli oluşumlarla başlayabilirsiniz. Öğleden sonra güvensizliğiniz sizi daha fazla günlük işlerinizi tamamlamaya itebilir.

Başak Burcu: Evinizde veya ailevi ortamlarınızda rahat etkiler altındasınız yalnız bugün öğleden sonra eğlenceli aktiviteler, sportif faaaliyetlere yönelebilirsiniz. Dış ortamlardan alacağınız uyarılar fazla olacak.

Terazi Burcu: İletişime dayalı konular hızlı akarken öğleden sonra ailevi konular daha çok öne çıkmaya başlayacak. Aileniz için parasal konularda harekete geçebilir veya planlar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: Günün ilk zamanlarında işinizle ilgili konulara odaklı olacaksınız öğleden sonraysa iletişiminiz artacak, özellikle sevdiğiniz insanla ortamlarda birbirinizi tamamlayabilirsiniz ya da ondan haber alabilirsiniz.

Yay Burcu: İş alanlarınızdaki sorun ve sıkışmaları üzerinizden atmak istediğiniz bugün, maddi konular ve sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Hayatın size göz kırptığını göreceksiniz.

Oğlak Burcu: Sabah saatlerinde isteksiz olabilirsiniz yalnız öğleden sonra enerjiniz yükselmeye başlayacak. Hareketlenecek ve duyacaklarınız karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşkı hissetmeye ihtiyacınız var.

Kova Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha sakinliğe bırakabilir. Ailevi konuları gözden geçirmeniz gereken bugün sizi rahat bırakmayabilirler.

Balık Burcu: Sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi rahatlatacak. İnsanlarla paylaşım içinde olmayı seviyorsunuz. İletişime dayalı işlerinizde önemli konuşmalar oluşabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR