Bugün öğlen saat 13:31 de ay burç değiştirerek yay burcuna geçecek. Kendimizi ruhen özgür ve rahat hissedebiliriz. Mars- neptün sekstiliyle, sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerimiz veya işlerimiz üzerine eğilebilir, çevremizdeki insanlara yardım etmek üzere harekete geçebiliriz. Enerjisi yüksek olmayan aktiviteler bizi daha tatmin edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; keyifli ortamlara olan düşkünlüğünüz zaman zaman sizi tembelleştirebilir. Hayattaki güzellikleri takdir ediyor ve seviyorsunuz, ailenize karşı güçlü bağlarınız var. Başkalarının yanında çalışmak yerine kendi istediğiniz işlerin peşinden gitmelisiniz. Bu sene, tek başınıza değil, ortaklaşa hareket etmeye özen gösterin. O zaman işleriniz daha da hızlanacak.




Koç Burcu: Bugün maceracı ruh halinizle, özgür ve bireysel taraflarınızla eğlenceli konular hayatınızın merkezinde olacak. Maddi konulardan biraz uzaklaşmanız sizi rahatlatabilir.




Boğa Burcu: Yaptığınız herşeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz. Bugün manevi yönden ruhunuzu anlamanız ve buna göre davranmanız gerekecek. Arkadaşlarınıza yardım edebilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda rahat ve özgürlükten yana tavırlarınız olacak ve Biraz fedakarlıkla, sevdiğiniz insanla bir hareket edebilir, gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz. İş konularında çevrenize hep yardımcısınız.




Yengeç Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda tamamlanmanız gereken ayrıntı ve detaylar gün içinde uğraşılarınızı oluşturabilir. Geleceğinize yönelik oluşan seçeneklere, idealist yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Hayatınızı güzelleştirecek ve hareket geçirecek konu ve alanlara yönelmeniz sizi biraz rahatlatabilir. Harcamalarınız ve ödemeleriniz konusunda fazla yardımsever etkilerle hareket edebilirsiniz.




Başak Burcu: Enerjinizi bugün evinize ve ailenize yönelik konularda kullanacak, kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Hayata karşı bazı korku ve tereddütleriniz rahat hareket etmenizi zorlaştırıyor.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizden, akrabalarınızdan tam destek alarak, iletişiminizi arttırabilirsiniz. İş alanlarınızdaki paylaşımcı ve yardımsever tavırlarınız ruhunuzu aydınlatacak.




Akrep Burcu: İşten elde edilen gelirlerinizin, özel hayatınıza ve sosyal yaşantınıza yetmediğini farkediyorsunuz. Bugün öğleden sonra para konularına odaklı olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın bir yardımı söz konusu olabilir.




Yay Burcu: Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk üstlenmekten vazgeçin çünkü bu sizin ruh halinizi fazlasıyla zorluyor. Kendi istek ve düşüncelerinize daha fazla önem vermelisiniz.




Oğlak Burcu: Kafanızda kurup biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Sosyal faaliyetleriniz giderek hızlanıyor.




Kova Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Parasal konularda ailenize destek vermek ve onlara yardım etmek sizin için esas olabilir.




Balık Burcu: Toplum içinde ve sosyal ortamlarda diğer insanlarla paylaşımlarınız bugün yoğun olacak. Aklınız fikriniz iş hayatınızdaki oluşumları nasıl harekete geçireceğinizde olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR