Bugün güneş-neptün etkilşimiyle oldukça yaratıcı, duygusal ve yardımsever etkiler altında olacağız. Merkür- jüpiter sekstili önemli konuşma ve görüşmeleri ayağımıza getirebilir. Bakışaçımız iyimser olacak fazla abartmamaya özen gösterelim. Özel hayatımızdaysa güçlü duygularla hareket edebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız;sanatkar,sevecen,iyi niyetli,kibar,tavizkar,saygılı bir insansınız.Yaşamdaki herşeye büyük bir saygıyla yaklaşıyorsunuz.Kendinize olan güveninizi arttırmalı,iş hayatınızda gereğinden fazla sorumluluk üstlenmemelisiniz.Bu sene kariyer ve iş hayatınız için harika bir yıl olacak.




Koç Burcu: Beklenmedik yerlerden parasal çözümler elinize ulaşabilir. İş alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabileceksiniz. Yakın çevrenizle hayatınıza dair yapacağınız planlarda şanslı etkiler altında olacaksınız.




Boğa Burcu: Yapılması gereken günlük işleriniz devrede olabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlar size yardımda bulunabilirler. Parasal konularda önemli şanslarınız, konuşma ve görüşmeleriniz devreye girebilir.




İkizler Burcu: Daha eğlenceli ve aktif bir kaç gün geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerin ve arkadaşlarınızın hayatınıza şans getirdiğini göreceksiniz. Organizasyonlardan yana fırsatlarınız yüksek olacak.




Yengeç Burcu: Eviniz ve yuvanız daha çok vaktinizi alabilir. Bugün beklenmedik yerlerden işiniz adına güçlü destekler alacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.




Aslan Burcu: İletişime yönelik konu ve olaylar gündeminizde olacak. İş alanlarınızda beklediğiniz desteği alabilir, önemli iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Şansınız açık olacak.




Başak Burcu: Daha çok maddi konular hayatınızın merkezinde olabilir. Ortaklı işlerinizde ve özel ilişkilerinizde yardımseverliğiniz ön planda olacak. Önemli paraya dayalı iş bağlantıları devrede olabilir.




Terazi Burcu: Kendi kişisel istekleriniz ön planda olabilir. İş alanlarınızda bazı yardımlar alacaksınız. Ortaklı işlerinizde geleceğe yönelik konuşma ve görüşmeleriniz devrede olabilir.




Akrep Burcu: Organizasyona dayalı işleriniz, çevre ilişkileriniz devrede olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana desteğiniz yüksek olabilir veya siz ondan beklediğiniz desteği görebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde hiç bir şey umurunuzda olmayabilir. Sevecek, sevileceksiniz. İş alanlarınızda da desteği ailenizden alacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün, hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. Sevdiğiniz kişiyle zorlandığınız konuları konuşabilir ve bir uzlaşmaya varabilirsiniz. İş hayatınızda sevindirici gelişmeleriniz olacak.




Kova Burcu: Seyahat, eğitim, ticaret alanlarınıza yönelik uğraşılarınız artabilir. Parasal konularda ailenize yardım edeceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşma ve görüşmeleriniz sizi mutlu edebilir.




Balık Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar kişisel girişimleriniz için size yardım edebilir. Aile kazançlarınıza yönelik konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınız hareketleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR