Haftaya ay ikizler burcunda olarak iletişimimiz hızlı bir şekilde başlıyoruz. Bu Pazartesi venüs boğa burcuna geçecek ve sanatsal projeler için uygun bir döneme giriş yapacağız. Çarşamba günü hırslı ve biraz da girişken yapımızı ortaya koyabiliriz. Kazalara ve sakarlıklara dikkat. Cumartesi günü güneş boğa burcuna geçecek ve kişiliğimizde daha istikrarlı ve kararlı olmaya başlayacağız. Yine aynı gün mars da boğa burcuna geçiyor. Hayat enerjimizde ve girişimlerimizde zorlanabiliriz. Haftasonu sabırsız ve anlayışsız etkilere dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, yetenekli, organizasyon konusunda kabiliyetli, sorumlu ve herkesi düşünen bir insansınız. Pazarlama ve satış konusunda yeteneğiniz çok fazla. Hizmet ederek ve kendinizi ortaya koyarak mutlu oluyorsunuz. Bu sene, maddi konularda kazancınız yüksek görünüyor. Yılın 2. yarısı şansınız daha yüksek.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca maddi kazanımlarınızda artış ve düzelmeler yaşayacaksınız. Güzel olan eşyalara karşı ilginiz artabilir, harcamalarda bulunabilirsiniz.Ticaret ve sanatla uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.




Boğa Burcu: Önünüzdeki 3 hafta boyunca fiziksel özellikleriniz ön planda olacak. Kendinize bakmasını ve para harcamasını bileceksiniz. Keyifli ortamlarda ve birazda tembellik yaparak kilo almaya müsait olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca sosyal ortamlardan elinizi ayağınızı çekebilirsiniz. Kendinizle başbaşa kalmak, özel ilişkilerinizde kendinizi yeterince ifade edememek ve fedakarlıklar ön plana çıkabilir.




Yengeç Burcu: Sosyal çevrelerde gözler sizin üzerinizde olacak. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlendirebilir, bir arada olmaktan 3 hafta boyunca mutlu olabilirsiniz. Bu dönem sağlam arkadaşlıklarınıza güvenin.




Aslan Burcu: 3 hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda olumlu ve pozitif bir dönem içinde bulunuyorsunuz.Toplum önünde kişisel cazibeniz ve itibarınız artabilir. Organizasyonlar, davetler, toplantılar ön plana çıkabilir.




Başak Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca seyahatler, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. İstediğiniz bir seyahati gerçekleştirebilir, tanımadığınız ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Başkalarının kaynaklarından, eşinizin veya sevgilinizin parasından faydalanacağınız bir dönem içine giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca etkili olacak bu süreçte borç ve kredi almak işinize yarayabilir.




Akrep Burcu: Özel hayatınız, evlilik ve özel ilişkileriniz aktif olmaya başlıyor. İlişkilerinizi düzeltmek, karşı tarafla güzel ve anlamlı bir ilişki yaşamak veya ortaklarınızla olumlu atılımlar yapmak üzere harekete geçebilirsiniz.




Yay Burcu: Çalışmak ve hizmet etmek size bu dönem keyifli gelebilir, iş arkadaşlarınızla aranızı düzeltebilir, sağlığınızda olumlu etkileşimlere tanık olabilirsiniz. Kilo almaya müsait bir dönem içinde olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bu birkaç hafta aşk hayatınızda romantik ve tutarlı tavırlarınız ön plana çıkacak. Çocuk yapmak isteyenler bu şansa sahipler veya çocukları olanlar onlarla bir arada bulunmaktan keyif alacaklar. Zevke düşkünlüğünüz artabilir.




Kova Burcu: Ailenizle olan ilişkileriniz olumlu bir döneme giriyor. Tadilat, dekorasyon, tamirat gibi işlerle uğraşmak size zevk verebilir. Misafir olmaktan çok ağırlamaktan ve evinizde vakit geçirmekten hoşlanacaksınız.




Balık Burcu: Önümüzdeki 3 hafta boyunca yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz tatminkar olacak. Satış, pazarlama, bilgisayar,reklam, iletişim, yayıncılıkla ilgili işlerde kazançlarınız artabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR