Bugün akşam saatlerine kadar günleri Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, keyifli, anlayışlı, cömert ve insanları önemseyen bir insansınız. Akıllısınız ve sizi mutlu edecek işin peşinden koşuyorsunuz. Ailenize karşı güçlü bir bağınız var. Sosyalliği ve güzel ortamları sevdiğinizden iyi giyinmek, gezmek ve değişik ortamlar görmek çok hoşunuza gidiyor. Bu sene kendinizi geliştireceğiniz alanlarda önemli fırsatlarınız olacak. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: İletişime dayalı işlerinizde bugün bir takım isteksizlikler söz konusu olabilir. Bazı şeyleri kafanızda büyüttüğünüzden, karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Sosyal ortamlarınızda ve arkadaş meclislerinde parasal konularda bazı zorlanmalar hissedebilirsiniz. Herşeyi sahip olduğunuz şeylerle değerlendirmekten vazgeçin.




İkizler Burcu: Daha çok temiz hava almak isteyeceğiniz bugün iş sorumluluklarınız sizi rahat bırakmayabilir. Daha fazla alana yayılmak isteyebilirsiniz, arkadaşlarınız sizi destekliyor.




Yengeç Burcu: Hızlanması gereken bir takım işleriniz varsa, bugün isteksizliğiniz sizi zorlayabilir. Yeni fırsatları ancak hareket ederek sağlayabilirsiniz. Hazırlıklarınızı tamamlayın.




Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki paylaşımlarınız bugün kafanızdaki düşüncelerle uyuşmayabilir. Herkesin sizinle olaylara aynı çerçeveden bakmasını beklememelisiniz.




Başak Burcu: Yoğunlaşan iş temponuz, bugün özel hayatınıza ve ortaklı işlerinize gereken özeni göstermenizi zorlaştırabilir. Yeni fırsatlar ve yeni açılımlar peşindesiniz.




Terazi Burcu: Dış ortamlarda ve daha az tanıdığınız insanlarla beraber biraz zorlanacağınız bir gün olabilir. İşlerinizle, yapmanız gerekenleri iyi koordine etmeniz gerekebilir.




Akrep Burcu: Uğraşmanız gereken banka konuları, bugün daha eğlenceli alanlarınızla çakışabilir. Olaylara tutkularınızla değil daha mantıklı yaklaşmayı deneyin, o zaman rahatlayabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün aile mevzularınız, yapılacak diğer işlerinizle çakışabilir. Fikirlerinizden dolayı kendinizi suçlu hissetmemeye çalışmalısınız. Özel hayatınızda mantıklı yönlerinizi devreye sokun.




Oğlak Burcu: Bugün yapılacak işleriniz, yakın çevrenize göstermek durumunda kalacağınız ilgi nedeniyle bölünebilir. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın.




Kova Burcu: Kendi eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız bugün sizi duygusal olarak zorlayabilir. Kendinizi her tür olasılığa açık tutmanız bu birkaç gün önemli olacak.




Balık Burcu: Evinize ve ailenizin işlerine odaklanmanız, kendi isteklerinizi göz ardı etmenize neden olabilir. Bu da sizi bugün mutsuz kılabilir. Olaylara mantıkla yaklaştıkça kazançlı çıkacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR