Bu Pazar, Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; meraklı, duyarlı, insancıl, özgürlüğüne düşkün, rahat bir insansınız. Bir insan size ne yapmanız gerektiğini söylediğinde tam tersi davranmaya meyillisiniz. Seyahat etme tutkunuz çok yüksek ve yeni yerler görmeyi arzuluyorsunuz. Bu sene, her konuda şansınızı kendiniz yaratacaksınıız. Kilo alımına dikkat.




Koç Burcu: Merkürün düzelmesiyle daha rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz. Yakın çevre, iletişim, yayıncılık ve iş alanlarınızda yaşadığınız terslikler geride kalmaya başlayacak.




Boğa Burcu: 3 haftadır, arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda gerileyen merkür nihayet düzelmeye başlıyor. Aşk hayatınızda ve para alanlarınızda da yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlıyor.




İkizler Burcu: Kariyer ve iş alanınızda gerileyen merkür bugün düzeliyor. Artık daha rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Ev ve aile hayatınızdaki sorunlarda da düzelmeler görülebilir.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla, 3 haftadır dış ortamlarda, seyahate veya medyaya dayalı işlerinizde yaşadığınız iletişim sorunları geride kalmaya başlayacak. Yeni konuşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz.




Aslan Burcu: Birkaç haftadır yaşadığınız ortaklaşa para alanınızdaki yanlış anlaşılmalar, zorlanmalar ve sosyal çevrenizdeki aksilikler geride kalmaya başlayacak.


Sevdiğiniz kişiyle bu konuları rahat konuşacaksınız.




Başak Burcu: Merkür'ün düzelmesiyle gerek özel hayatınızda, gerekse kişisel alanlarınızda iletişimsel olarak rahatlıyorsunuz. Artık kendinizi ortaklaşa işlerinizde daha iyi ortaya koyabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla, iş alanlarınızda zorlandığınız konular geride kalmaya başlayacak. Sağlığınızda da düzelmeler görülebilir. Artık yeni işler, yeni düşünceler devreye girebilir.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızdaki yanlış anlaşılmalar, sorunlar geride kalmaya başlıyor. Yine arkadaşlarınızla olan iletişiminiz veya ortaklaşa para alanlarınızdaki zorlanmalarınız çözülmeye başlayacak.




Yay Burcu: 3 haftadır ev ve aile alanlarınızda gerileyen Merkür, düzelmeye başlıyor. Özel hayatınızda, aile alanlarınızda ve kariyerinizdeki zorlanmaları geride bırakmaya başlıyorsunuz.




Oğlak Burcu: Bugün, iletişim evinizde gerileyen Merkür, düzelmeye başlıyor. Yakın çevre iletişiminizdeki zorlanmalar, dış çevre işleriniz ve sağlık alanlarınızdaki zorlanmalarınız dert olmaktan çıkacak.




Kova Burcu: 3 haftadır para alanlarınızı etkileyen Merkür düzelmeye başlayacak. Bu tarih sonrası aşk hayatınızda, para işlerinizde düzelmeler görülecek. Yeni ticari anlaşmalar devreye girebilir.

Balık Burcu: Merkür sizin burcunuzda düzelmeye başlıyor. Özel hayatınızda, ev alanlarınızda ve kişisel işlerinizde yaşadığınız sorunlar, aksilikler ve ertelenmeler geride kalmaya başlıyor.











































































İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR