Bu Cumartesi genel olarak yaptığımız işlerden keyif alabiliriz. Sevgimizi karşı tarafa aktarmak kolay olacak, zevkimizi arttıracak ortamlarda ve sevdiğimiz insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bugüne dikkat edin. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, araştırmacı, cesur, yenilikçi ve sürekli değişen bir insansınız. Bilime ve entelektüel ortamlara bayılıyorsunuz. Özel hayatınızda ve iş ortamınızda sürekli değişkenlik peşindesiniz, bu da sizi riskli işlere yöneltebilir. Bu sene, maddi anlamda bolluğa berekete kavuşacaksınız. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler var.




Koç Burcu: Güzel ve farklı olan herşeyden mutluluk duyuyorsunuz ve ilginiz bugün daha çok para konular üzerine yoğunlaşacak. Bencilliğiniz yüksek olabilir. Kimseyi dinlemiyorsunuz.




Boğa Burcu: Hayatınıza yön vermek istediğiniz bir çok konu ve alan olabilir. Tek sorun hangisinden başlayacağınızı tam olarak kestiremiyorsunuz. Bu haftasonu keyfinizi yüksek tutacaksınız.




İkizler Burcu: Bilinçaltınızı aktive eden konularda bugün hisleriniz sizi doğru bir şekilde yönlendirecek. Korku ve endişelerinizi idare etmesini iyi becereceksiniz. İş konularında şanslısınız.




Yengeç Burcu: Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi rahat ve iyi hissediyorsunuz. Bir arada olduğunuz insanlar sizi adeta kucaklıyor ve yaptıklarınızı takdir ediyorlar.




Aslan Burcu: Bu ara artan iş taleplerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tuttuğunuz müddetçe çoğalan işleriniz size yük olmaktan ziyade güzel kapılar açacak.




Başak Burcu: Kendinizi bir yandan geliştirmeye uğraşırken, diğer yandan eğlenceli ortamların içinde olmaya özen gösteriyorsunuz. Kafanız ve aklınız çok meşgul ama canınız ağır işlerle uğraşmak istemiyor.




Terazi Burcu: Maddi konularda paranızı idare etmeyi ve nasıl kullanmanız gerektiğini bileceğiniz bir gün. Her konuda içgüdüsel davranmaya müsaitsiniz ve gizemli olan herşey ilginizi çekiyor.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda beraber olduğunuz insanla konuşmak, ilişkinizi ilerletmek için harika bir gün olacak. Kendinizden çok karşı tarafın isteklerine yönelik olmanız işinizi kolaylaştırabilir.




Yay Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda bir çok konuya içgüdüsel yaklaşabilirsiniz. Güzel ve estetik bakış açınız yaptığınız işlerde farkedilmenizi sağlayacak. Sağlığınızda abartıdan ve özellikle çok yemekten kaçının.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda içiniz kıpır kıpır ve sizin eğlenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Çocukları olanlar onların isteklerine karşılık vermekten keyif alacaklar.




Kova Burcu: Eviniz ve işleriniz arasında yalpaladığınız bu dönem önceliklerinizi sıraya oturtmanız gerekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olacaksınız ama kafanızda çözülmemiş para konuları olabilir.




Balık Burcu: İletişim kuracağınız insanlar fazlalaşıyor. Akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz artarken, girdiğiniz çevrelerde insanları etkilemeyi başaracaksınız. Keyfiniz yerinde.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR