Bugün venüs- jüpiter üçgeniyle şansımız yüksek akacak, bulunacağımız yerlerde, ortamlarda kendimizi mutlu ve şanslı hissedebiliriz. Yalnız merkür- neptün kavuşumuyla hayalci ve gerçekçi olmayan fikir ve görüşlere açık olacağız. Başkaları bizi yanlış yönlendirebilir. Kişisel iletişimimizde dikkatli adımlar atmakta fayda var. Anlaşmalardan, kontratlardan uzak duralım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; şüpheci, güvensiz, araştırmacı, inceleyen, orijinal, bir insansınız. Çok fazla fikirleriniz olmasına rağmen bunları hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz. Özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde tenkit ve eleştiriye açıksınız. Kendinize olan güveninizi geliştirdiğiniz takdirde güzel bir hayat sizi bekliyor olacak. Bu sene, parasal konularda şanslı etkileriniz olacak.




Koç Burcu: Geleceğinize yönelik işlerinizde ve iletişime dayalı konularda şansınız yüksek olacak. Net olmayan bilinçaltınız sezgisel olarak sizi yanlış yönlendirebilir. Kişisel iletişiminizde dikkatli olmalısınız.




Boğa Burcu: İş alanlarınızdaki güzel ve etkili görüşmeler parasal olarak size geri dönebilir. Şansınız yüksek olacak yalnız arkadaşlarınızın ve çevrenizin yorumlarından yanlış bir şekilde etkilenmeniz mümkün.




İkizler Burcu: Hayatınızı yönlendireceğiniz alanlarda şansınız yüksek akacak. Eğitim, seminer, kurslardan, yeni ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Yalnız iş ortamlarınızda net olmayan, karışık düşünceleriniz size yanlış yaptırabilir.




Yengeç Burcu: Manevi olarak kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Yalnız ticarete, eğitime ve dış koşullara bağlı işlerinizde, kafanız net olmayabilir. Daha az tandığınız insanlarla girişeceğiniz işlerinizde dikkatli olmalısınız.




Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınızdan ve arkadaşlarınızdan göreceğiniz güzel şanslarla, ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yanlış yönlendirilmelere dikkat etmeniz gerekecek.




Başak Burcu: İş hayatınızda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Yalnız ortaklaşa yapılacak işlerinizde bir arada olacağınız insanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeniz gerekiyor.




Terazi Burcu: Her tür sanatsal oluşum karşısında kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Yalnız iş alanlarınızda net olmayan koşullar karşısında dikkatli adımlar atmayı ihmal etmeyin. Yanılma olasılığınız yüksek olacak.




Akrep Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda alacağınız güzel haberler, aile ortamlarınızda kendinizi mutlu ve keyifli hissetmenize neden olacak. Yalnız, aşk hayatınızda ya da yaratıcılığa dayalı işlerinizde kafanız net olmayabilir.




Yay Burcu: Ortaklaşa yaptığınız işlerde, iletişiminiz sizi iyi noktalara taşıyabilir. Yalnız, ev ve ailenize dayalı konularda yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Ailenize karşı dürüst davranmakta zorlanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki güzel şanslar ve etkileşimler size parasal şans olarak dönebilir. Yalnız, yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar bu sizi yanlış yönlendirmeye müsait olabilirler.




Kova Burcu: Yaratıcılığa dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak. Yeni ve farklı tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız, paraya dayalı girişimleriniz veya işlerinizde başkalarının sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.




Balık Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda kendinizi mutlu, güvende ve şanslı hissedebilirsiniz. Yalnız bugün kişisel iletişiminizde dikkatli olmalısınız zira yanlış anlaşılmalara açık bir gün olacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR