Salı ve çarşamba günleri Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Genel anlamda; bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, hassas, gergin, asabi, talihli bir insansınız. Hayatınızda beklenmedik bir takım değişikler yaşayabilirsiniz. Seyahatler, yabancı ülkeler sizi ve hayatınızı etkiliyor. Şanslı olduğunuzu unutmayın ve gerginliğinizi kontrol etmeyi öğrenin. Bu sene, özel hayatınız önem kazanmaya başlıyor. Güzel gelişmeler yaşayacaksınız.




Koç Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.




Boğa Burcu: 2 hafta boyunca organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.




İkizler Burcu: Bugün ve sonrası iş ve kariyer alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. Bu süreçte dalgın olmamaya, her işinizi not etmeye ve insanlardan etkilenmemeye çalışın.




Yengeç Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınıza dahil olan merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir.




Aslan Burcu: Bugün ve sonrası 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz.




Başak Burcu: 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ortaklı işleriniz, anlaşmalarınız için şartları iyice kontrol etmeden harekete geçmeyin.




Terazi Burcu: Bugün ve sonrası iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Güzellik ve sanatla ilgili işleriniz öne çıkmaya başlıyor. Yapacağınız görüşmelerde çok hayalperest olmamaya özen gösterin.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde yaratıcı ve esnek yönlerinizi bu 2 hafta boyunca ortaya koyacaksınız.




Yay Burcu: merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız.




Oğlak Burcu: Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. Akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla konuşmalarınız artabilir.




Kova Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün ve sonrası daha fazla kendinizi ve hayatınızı konuşuyor olacaksınız. Bu dönemde iş anlamında konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Gerçekçilikten uzaklaşmadan projelerinizi dile getirebilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR