Cuma ve Cumartesi öğlene kadar Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Genel anlamda; ikili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler.Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iradeli, güçlü, inatçı, atılgan, maceraperest, sanata düşkün, başarılı bir insansınız. Fevri ve sinirli mizacınız zaman zaman sizi zorlayabilir. Müziğe, sanata ve yolculuklara karşı eğilimlisiniz. Yaşamda hep güzel şeyler arzuluyorsunuz ve bu istediklerinize kavuşacaksınız. Bu sene, özel hayatınızda dengeyi sağlamalısınız.




Koç Burcu: Şubat ayı daha çok sosyal çevreniz, gruplara dayalı işler ve organizasyonlar ön planda olacak. Bir yandan iş alanlarınızda karşılaşacağınız güzelliklerin de devam ettiğini göreceksiniz.




Boğa Burcu: Şubat başı iyi ilişkileriniz sayesinde iş alanlarınızda terfi, zam, primlerinizi arttırmak öne çıkacak. Patronlarınızla veya beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Şubat ayı seyahatleriniz ve dış ortamlara bağlı işleriniz devrede olacak. İstediğiniz seyahatleri gerçekleştirmek adına güzel bir ay. Bugün ise, hayatın keyifli yanlarına odaklanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Şubat ayı, ortaklaşa para konularınızın hala ön planda olacağı bir ay olacak. Cumartesi ve sonrası almak istediğiniz bir kredi veya borç varsa rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.




Aslan Burcu: Şubat ayında evliliğiniz ve özel ilişkilerinizde çözülmesi gerekenler üzerine düşebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla sorunlarınız varsa halletmek için uygun bir dönemdesiniz.




Başak Burcu: Şubat ayı iş, hizmet alanlarınıza kanalize olacaksınız. Daha çok çalışmak, hizmet etmek ve işlerinizi tamamlamak söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda gündeminize yerleşebilir.




Terazi Burcu: Şubat ayı daha çok aşk hayatınızın, yaratıcılığa dayalı işlerinizin veya çocuk konularınızın ön planda olacağı bir ay. Sanatsal konularda olumlu ve üretken bir dönem içindesiniz.




Akrep Burcu: Şubat ayı evinize ve ailenize yöneldiğiniz bir ay olacak. Ailenizle ilgili yapılması gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir.




Yay Burcu: Şubat ayı satış, reklam, pazarlama veya iletişim alanlarınızdaki yoğunluklar ön planda olacak. Hem iş alanlarınızda, hem de yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Şubat ayında parasal konularınız aktif olacak. Özellikle bu Cumartesi venüsün bu alanınıza girmesiyle para alanlarınızda güzelleşmeler ve iyi ilişkiler sonucunda güzel kazançlar sağlayacaksınız.




Kova Burcu: Şubat ayına kişisel istekleriniz ve girişimleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Kendinizi sevecek, önemseyecek ve yeni kararlar alacaksınız. Bugün dış ortamlardan haberleriniz olacak.




Balık Burcu: Şubat ayı önemli planlarınız için hala harekete geçmemeniz gereken bir dönem. Enerjinizi fiziki görünümünüze harcayabilirsiniz. Bugün ortaklaşa para konularınıza odaklanacaksınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR