Bugün itibarıyla jüpiter ikizler burcunda geri hareketini tamamlayıp, düzelmeye başlıyor. 26 haziran’a kadar, iletişim, ulaşım, ticaret, satış, yayıncılık, öğrenim, yakın çevre ilişkilerimizde gözlemlediğimiz ve gözden geçirdiğimiz konu ve olayların daha rahat ilerlediğine ve daha etkili şanslar yaratmaya başladığına şahit olabiliriz. İkizler, terazi ve kovalar bu süreçten iyi bir şekilde faydalanmalılar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, azimli, sempatik, atılgan, asabi, talihli bir insansınız. Güçlü akraba ve kardeşleriniz sayesinde istediğiniz bir çok şeye kavuşacaksınız. Sanat yönünüz fazlasıyla gelişmiş olabilir, içinde sanat olan alanlarda başarıya ulaşmanız daha kolay olacak. Bu sene, kariyer konularında güzel şanslara sahipsiniz.




Koç Burcu: Jüpiterin düzelmesiyle, yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk, medya alanlarınızda rahatlamalar görülecek. Bu alanlarda bugün ve sonrası yeni fırsatlar için hazır durumda olacaksınız.




Boğa Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal hayatındaki düzensizlikler düzelmeye başlıyor. Parasal konularda önemli kazançlarınız, fırsatlarınız haziran sonuna kadar devreye girebilir.




İkizler Burcu: Jüpiterin sizin burcunuzda düzelmesiyle birlikte bugün itibarıyla hayata karşı şansınız daha da artmaya başlıyor. Hayatın bir çok konuda size ışık yaktığını göreceksiniz.




Yengeç Burcu: İş ve hizmet evinizin yöneticisi jüpiter düzelmeye başlıyor. İşlerinizde ve sağlığınızda bu süreç içinde düzelmeler ve rahatlamalar görülebilir. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlar sizi mutlu edecek.




Aslan Burcu: Bugün ve sonrası, aşk ve çocuk alanlarınızda rahatlamalar görülebilir. Yine sosyal çevrenizden ve arkadaşlık ilişkilerinizden güzel yarar ve faydalar sağlayacağınız bir dönem içinde olacaksınız.




Başak Burcu: Jüpiterin düzelmesiyle, kariyer ve iş alanlarınızda yeni açılımlarınız ve şanslarınızın devreye girdiğini görebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızdaki sorunlarınızda düzelmeye başlayacak.




Terazi Burcu: Yakın çevre alanlarınızın yöneticisi jüpiter düzelmeye başlıyor. Hem seyahat, eğitim, hukuk alanlarınızda, hem de yakın çevre ilişkilerinizde önemli gelişmelerin oluşacağı bir sürece gidiyor olacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla, parasal konularda şansınız ve fırsatlarınız artmaya başlayacak, yine ortaklaşa işlerinizde parasal konularda kendinizi daha rahat hissetmeye başlayacaksınız.




Yay Burcu: Bir kaçaydan beri ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda yaşadığınız ufak tefek sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Gerek kişisel hayatınızda, gerekse özel ilişkilerinizde etkili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Bu tarih sonrası kendinizi iş alanlarınızda daha rahat ve etkili hissetmeye başlayacaksınız.




Kova Burcu: Hem arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, hem de aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. Çocukla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler kaydedebilirsiniz.




Balık Burcu: Kariyer evinizin yöneticisi jüpiter düzelmeye başlıyor. Hem kariyer alanlarınızda, hem de ev ve aile alanlarınızda yaşadığınız sorunların geride kaldığını görmeye başlayacakınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR