Salı ve çarşamba günleri, ay ikizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Omuz , kollar, eller ve ciğerlerimiz hassas olacağından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, hoş, dikkatleri üzerine çeken, çok yönlü, becerikli, sosyal bir insansınız. Çok yönlü ve sosyal yaşam tarzınızla bir çok arkadaş ve seveniniz var. Evlilik ve özel hayatınızda sürtüşmelerden kaynaklı olarak zorlanmalar görülebilir. Oldukça cesursunuz. Bu sene, oldukça şanslı bir yıl


olabilir. Kendinizi yenileyeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün sosyal ve arkadaş ortamlarınızdaki konuşmalarınız veya görüşmeleriniz, kişisel hayatınızdaki değişimleri destekleyecek. Kendinizi geliştireceğiniz alanlara yöneleceksiniz.




Boğa Burcu: Bilinçaltınızdaki değişimler hayatı daha farklı bir gözle görmenize neden oluyor. Bugün iş ve kariyer alanlarınızdaki görüşmelerinizde, kafanızda uzun süredir planladığınız konuları devreye sokabilirsiniz.




İkizler Burcu: Değişik ortamlarda ve farklı yerlerde tanıştığınız insanlar geleceğiniz adına size yeni kapılar açabilirler. Kendinizi fikirsel olarak esnek ve hayat dolu bulabilirsiniz. Keyifli bir gün.




Yengeç Burcu: Başkalarının kaynaklarından yararlanacağınız bu dönem, bu elde edeceğiniz gelirleri işinize ve kariyer alanlarınıza rahatlıkla aktarabilirsiniz. Olayları gözünüzde çok büyütmeyin.




Aslan Burcu: Kendinizi geliştirdiğiniz bir çok konu, özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde işinize yarayabilir. Sevdiğiniz insanlar aslında sizde başlayan bu değişimi gayet iyi algılıyor olacaklar.




Başak Burcu: İş alanlarınızdaki konuşma ve görüşmelerinizin sonucunda bugün ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yerinizde duramayacağınız etkiler altındasınız.




Terazi Burcu: Bugün aşk hayatınızdaki konuşmalarınız özel hayatınıza olumlu yansıyacak. Sanata dayalı işleriniz varsa oldukça şanslı etkiler altındasınız. Sizi daha az tanıyan insanlardan alacağınız destekler sizi yukarıya taşıyacak.




Akrep Burcu: İş veya sağlık alanlarınızdaki önemli değişimlerin ev ve aile yaşantınıza, davranışlarınıza olumlu yansıyacağı bir gün içindesiniz. Değişmekten ve kendinizi değiştirmekten korkmayın.




Yay Burcu: İletişimle ilgili konuşma ve görüşmeleriniz, yaratıcılık veya sanat alanlarınıza olumlu yansıyor. Güçlü ve açık iletişimle düşündüğünüz işleri gerçekleştirmekten geri kalmayacaksınız.




Oğlak Burcu: Paraya dayalı düşündüğünüz konuları ve görüşmeleri, ev ve aile hayatınıza ve düzeninize katkı sağlayacak şekilde halledeceksiniz. Davranışlarınızdaki değişiklikler size olumlu yanısyor.




Kova Burcu: Hayatınızla ilgili konularda verdiğiniz kararlar ve uygulamalar, yakın çevrenizdeki insanlarla işbirliğinizi kuvvetlendiriyor. Kendinizi iyi hissedecek ve harekete geçmekten korkmayacaksınız.




Balık Burcu: Kafanızda ve bilinçaltı derinliklerinizde oluşturduğunuz tüm fikirlerin özellikle parasal konularda işinize yaradığını göreceğiniz bir dönem içindesiniz. Boş durmayın ve bol bol üretin.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR