Bu Pazar, Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek için harekete geçebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; duygusal ve sanatsal yönünüzün zengin olması nedeniyle ilginç ve sizden farklı arkadaşlıklarınız olacak. Deniz sizi çok rahatlatıyor, içinde deniz olan her tür yer ve iş size uygun. Bu sene, parasal konularda güzel adımlar atacaksınız. Özel hayatınızda ufak tefek sürtüşmelere açık olun.

Koç Burcu: Maddi alanda yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İstekleriniz, beklentileriniz duygusal konularda ve iş alanlarınızda yoğun ve derin olacak. Aktif bir gün sizleri bekliyor.

Boğa Burcu: Bu Pazar, kendinize olan düşkünlüğünüz ve ilginiz yüksek olacak. Alışveriş yapmak, kendi isteklerinize yönelmek gibi eğilimleriniz fazla olabilir. Sabah saatlerinde özel hayatınızda dikkatli olmalısınız.

İkizler Burcu: Bilinçaltınız aktif olabilir ve geçmişe bir özlem duyabilirsiniz. Kafanızda yarattıklarınız güçlü bir etkiye sahip olacak, o yüzden olumsuzluklar yerine daha olumlu noktalara odaklanmalısınız.

Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde gözler sizin üzerinizde olabilir. Oldukça fazla dikkat çekebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi bunaltabilir.

Aslan Burcu: Göz önünde geçireceğiniz bu Pazar, iş alanlarınızda bazı şeyleri gözden geçirebilirsiniz. Kafanızda yapmak istediğiniz bir sürü plan olabilir. Özel hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız.

Başak Burcu: Uzak çevrenize karşı istekle hareket edebilirsiniz. Değişik insanlarla bir araya gelmek, tanışmak üzerinizde derin ve etkili deneyimler yaratabilir. Sabah saatlerinde olumsuz bakıç açınız önde olacak.

Terazi Burcu: Ortaklaşa para konularında da gereksiz yere endişelerden kaçınmalı, olayların keyifli yanlarına odaklanmalısınız. Eğlenceli yer ve ortamlarda bulunma isteğiniz artıyor.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde tutkularınızla davranmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanı sahiplenmek ve ona karşı derin duygular hissetmek ön planda olacak.

Yay Burcu: Bugün günlük işlerden keyif alacaksınız. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi herşeyden sorumlu hissetmemelisiniz.Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı olun.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde yoğun ve derin etkiler sizi esir alabilir. Aşk hayatınızda sevginizi kuvvetli bir şekilde göstermek ve hissettirmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu: Ailenize olan düşkünlüğünüz artacak. Evinizi güzelleştirmek için güçlü duygularla harekete geçebilirsiniz. Kafanızdaki planları sevdiğiniz insana daha net bir şekilde ifade edin.

Balık Burcu: Yakın çevre iletişiminizde tutkulu yanlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Yine de sevdikleriniz üzerinde baskı kurmamaya çalışın ve onları kendi isteklerinize göre yönlendirmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR