Haftaya ay akrep burcundayken başlıyoruz. Bu Pazartesi mars- satürn karesiyle bazı işlerimizde engeller, zorlanmalar ve sorunlar oluşabilir. Yine de etkili konuşmalar ve görüşmelerle iş alanlarımızda kalıcı adımlar atmaya meyilli olacağız. Çarşamba günü venüs oğlak burcuna geçecek. Duygularımızı karşı tarafa ifade etmek kolay olmayabilir. Perşembe günü başkalarına yardım etme isteğimiz yüksek olurken, Cuma gecesi 21:43’te oğlak burcunda bir yeniay oluşacak. Önemli işlerimizi bu tarihten sonra başlatalım. Pazar günü, ilişkilerimizde zorlanabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaratıcı, sevimli, anlayışlı, kibar bir insansınız. İnanılmaz bir çekiciliğiniz var ve insanlara kolay kolay güvenmiyorsunuz. Bu sizin kendinize olan güvensizliğinizden kaynaklanıyor. Ailenize çok bağlısınız ama üzerinize sorumluluk almayı sevmiyorsunuz. Bu sene, bazı işlerinizde zorlanmalar olsa bile, önemli işler sizi istediğiniz noktalara taşıyabilir.




Koç Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınızdaki sorumluluklarınızla giriş yapabilirsiniz. Bugün, sosyal ortamlarınızda, parasal konulara dayalı zorlanmalar oluşabilir. Bir işinizin maddi karşılığını alamayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar, kariyer hayatınızda bazı işlerinizde zorlanmalara neden olabilir. Bugün ortaklaşa işlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Umut vadeden konuşmalara odaklanın.




İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınızda üstleneceğiniz sorumluluklarınız, bazı dış işlerinizde sorunlara ve engellere neden olabilir. Enerjinizin engellendiğini düşünebilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda kalıcı işler devreye girebilir.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızdaki sorumluluklarınız hayatı ciddi algılamanıza neden oluyor. Bugün, bazı davranışlarınızla aşk ve çocuk alanlarınızda bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Tavsiye almaktan çekinmeyin.




Aslan Burcu: Haftaya eviniz ve ailevi sorumluluklarınızı üstlenerek giriş yapacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bazı davranışları sizin tutumunuz yüzünden engellenebilir. Çözümcü olmaya çalışın.




Başak Burcu: Haftaya yakın çevre ilişkileriniz ve onların sorumluluklarıyla merhaba diyeceksiniz. İletişiminizde mesafeli olmanız, iş hayatınızda bazı işlerinizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Eğlenceli yönlerinize odaklanın.




Terazi Burcu: Haftaya parasal konulardaki sorumluluklarınız ve yapmanız gereken işlerinizle başlayabilirsiniz. Eğlence, aşk veya çocuk alanlarınıza yapacağınız harcamalarınız parasal olarak sorunlar yaşamanıza neden olabilir.




Akrep Burcu: Hayati kararlar ve sorumluluklarınızla haftaya giriş yapacaksınız. Bugün, aile hayatınıza harcayacağınız enerjiniz, kişisel sorumluluklarınızla çatışabilir.


Engellediğinizi düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizden destek alın.




Yay Burcu: Haftaya biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Çevrenizde oluşan olaylar, kısa vadeli planlarınızı hayata geçirmenizde zorluklar çıkarabilir. Maddi konulardaki kalıcı ve güzel gelişmelere odaklanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Haftaya sosyal alanlarınızda, işlerinizde üstleneceğiniz sorumluluklarla başlayacaksınız. Para konuları, yapmanız gereken işlerinizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bir işiniz sıkıntı yaratabilir.




Kova Burcu: Haftaya iş ve kariyer hayatınızdaki önemli sorumluluk veya işlerle başlayabilirsiniz. İş yoğunluğunuz, kişisel adımlarınızın önünde bir engel oluşturabilir. Kafanızdaki planlara inanmalısınız.




Balık Burcu: Dış ortamlarda yapacağınız işler, belki de bir seyahat konusuyla haftaya başlangıç yapacaksınız. Enerji düşüklüğünüz ve bazı olayların ortaya çıkmasıyla, bazı işlerinizde zorlanmalar söz konusu olabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR