Pazar ve Pazartesi günü Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, için olumlu günlerde olacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; her işe yatkın olan yeteneklerinizi boşa harcamamalı, toplumsal konularda,halkla ilişkiler ve sosyal alanlarda enerjinizi ortaya koymalısınız. Ailenizde özellikle annenize karşı güçlü bağlar hissediyorsunuz. Bu sene, kalıcı ve uzun vadeli işlerinizin peşinden gitmelisiniz. Gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız.

Koç Burcu: Bu pazar, gerek iş alanlarınızda gerekse göz önünde olacağınız yerlerde şansınız yüksek akacak. Aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde kolay sinirlenmelere açık olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanı anlamakta ve onunla güçlü bağlar kurmakta zorlanmayacaksınız. Seyahate gideceksiniz veya bir eğitime başlayacaksınız şanslı bir dönem.




İkizler Burcu: Bu Pazar ortaklaşa para alanlarınızda kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kafanızdaki planları aynen gerçekleştireceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda zorlanmalarınız olduysa, bunları onaracak, düzeltecek olumlu etkilere sahip olacaksınız. Sevdiğiniz insanla kalıcı ve güzel kararlarınız devrede olabilir.




Aslan Burcu: Bu Pazar ev ve aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizde gereken gücü ve istikrarı kendinizde bulacaksınız. Özel hayatınızda akşam saatlerine doğru sinirlenmeler oluşabilir.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda oldukça etkileyici bir gün sizleri bekliyor, bazı işlerinizi iyi organize edeceksiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizde kalıcı planlar devreye girebilir. İş alanlarınızda parlıyorsunuz.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenmeye hazırsınız ve etkili gücünüzle sevdiklerinize sunacaklarınız onların hoşuna gidecek. Özel hayatınızda sinirlenmelere açık olabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bu pazar, yakın çevrenizdeki insanlarla bir hareket etmek ve uzun vadeli kararlar almak için uygun bir gün. Daha çok dolaşacak ve göz önünde olmak isteyeceksiniz.




Yay Burcu: Parasal konularda etkili ve güçlü davranabilirsiniz. Kendi iç değerinizin farkında olacaksınız. Fikirsel olarak iletişim halinde olacağınız insanlara karşı sinirli olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu bir kaç gün boyunca geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Kendi etkili gücünüzü bu Pazar ortaya koyacaksınız. Maddi konularda harcamalarınız karşısında tepkilerinize dikkat.




Kova Burcu: Bu pazar, içsel sorumluluklarınızın bilinciyle hareket edebilirsiniz. Geri planda duracağınız her tür işte etkili gücünüzü ortaya dökebilirsiniz. Özel hayatınızda sinirli davranışlara dikkat.




Balık Burcu: Geleceğiniz adına sorumluluklarınız ve önemli düşünceleriniz devrede olacak. Arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda etkili ve güçlü hareket edeceksiniz. Yapmanız gereken işleriniz varsa sakarlıklara dikkat.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR