Haftaya ay boğa etkisiyle parasal konularımızın üzerine eğilerek başlayabiliriz. Çarşamba günü otorite figürleri, patronlarımızla anlaşmamız kolay gözükmüyor. Kolay sinirlenip, tepki gösterebiliriz. Yine bu Çarşamba mars kova burcuna geçecek. Enerjimizi grupsal ortamlarda harcamaya başlıyoruz. Cuma günü yengeç burcunda oluşan dolunay, ev ve aile hayatımızda bazı hassaslıklar yaşamamıza neden olacak. Pazar günü ise, güçlü ve istekli yapımızla, kalıcı, istikrarlı işlere imza atabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iradeli, hırslı, kararlı, azimli, istekli ve başarılı bir insansınız. Maddi konularda ilerici ve tutarlı kararlarınızla çok kısa zamanda isteklerinize kavuşacak bir azminiz var. Çevrenizdeki insanları etkiliyorsunuz. Sizin için dünya çok net ve herşey böyle olmalı. Bu sene, maddi konularda şanslı adımlarınız olabilir. Olayları kafanızda fazla büyütmeyin.




Koç Burcu: Haftaya göz önünde ve iş bilir bir şekilde başlayacaksınız. İş ortamlarınızda beklenmedik bir etkiyle karşılaştığınızda, mantıklı, soğukkanlı ve değişime açık bir şekilde davranmaya özen gösterin.




Boğa Burcu: Haftaya şartlar lehinizde olarak başlayabilirsiniz. Kendinizi yabancı ve sizi az tanıyan insanlara karşı gösterme isteğiniz yoğun olacak. Ortaklaşa para konuları üzerinizde baskı yaraabilir.




İkizler Burcu: Haftaya, biraz isteksiz ve geri planda durarak başlayabilirsiniz. Banka ödemeleri, para ve hesap kitap işleri vaktinizi alabilir. Yeni harcamalar için kendinize fon yaratmayı düşünebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa işleriniz ve karşı tarafa dayalı alanlarınız ön planda olacak. Arkadaşlarınızla bir arada olmak istiyorsunuz ama iş yoğunlukları istediğiniz gibi bir gün geçirmenizi zorlaştırabilir.




Aslan Burcu: Haftaya iş alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayacaksınız. Bu alandaki mücadele ve uğraşılarınız bu hafta yoğun olacak. Eğlenceli ortamlar ilginizi çekerken, iş, eğlence arasında bocalayabilirsiniz.




Başak Burcu: Haftaya dış ortamlar, seyahat, eğitim alanlarınızdaki konu ve olaylarla başlayabilrisiniz. Kendinizi bir çok konuda eğlenceli ve iyi hissedebilirsiniz. Aile hayatınızdaki konuşmalar kafanıza takılmamalı.




Terazi Burcu: Haftaya ortalaşa para konularınız, ödemeler ve bütçe dengeleriniz devrede olarak başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalar içsel streslerinizi arttırabilir. Çok takılmayın.




Akrep Burcu: Haftaya özel hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güçlü ve yoğun duygularınız iletişime ve ulaşıma dayalı konularda istediklerinizi gerçekleştirmenize neden olabilir. Maddi beklentileriniz yüksek.




Yay Burcu: Bugün günlük rutin işleriniz ve koşturmalarınız devrede olarak haftaya giriş yapacaksınız. Parasal konularınıza fazlasıyla odaklısınız ve yeniyılı istediğiniz kazançlarla kapatmaya hazır olmalısınız.




Oğlak Burcu: Haftaya oldukça eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde merhaba diyebilirsiniz. Kendinizi bir çok açıdan güçlü hissedecek, çocuklarınız varsa onların konularına daha fazla önem vereceksiniz.




Kova Burcu: Haftaya aile ve ev hayatınızın konularıyla giriş yapacaksınız. Bir çok etkiye aynı anda maruz kalabilir ve duygularınızı etrafınızdakilere belli etmeyebilirsiniz. Bilinçaltınız bu aralar size doğru yolu gösterecek.




Balık Burcu: Haftaya iletişiminiz aktif olarak başlıyorsunuz. Kendi ortamlarınızda, sosyal çevrenizde kendinize olan güveniniz sağlam olacak. İş alanlarınızda konuşmalarınız artmaya başlıyor.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR