Haftaya ay akrep etkisiyle, olayların derinine inme arzusuyla başlayabiliriz. Sorumluluklarımız bu Pazartesi yüksek olacak. Salı günü, görüşmelerimizde ve anlaşmalarımızda yanılma ihtimali yüksek olabilir. Perşembe günü, 10:41'de yay burcunda bir yeniay oluşacak. Cuma günü değişik, farklı bir gün olabilir. Pazar günü ise, özel hayatımızda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Sevdiklerimize gereksiz anlamlar yükleyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, yaratıcı, yerinde duramayan, agresif bir insansınız.Tutumlu davranmaya özen gösterirsiniz. Özel hayatınızda çok kolay etkilendiğinizden, kandırılmalara açık etkiler altındasınız. Maceracı yönünüzü dengelemeli ve kanuni sorunlardan kaçınmalısınız. Bu sene, hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmamaya çalışın.




Koç Burcu: Bugün başkalarının kaynakları ve para alanlarında ciddi ve sorumluluk sahibi adımlarınız olacak. Beklediğiniz iş ortamlarından veya çevrelerden istediğiniz yardım ve desteği alacaksınız.




Boğa Burcu: Özel yaşantınızda ve ortaklı işlerinizde üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmek için uğraşabilir, hayata biraz da ciddi gözlerle bakabilirsiniz. Değişimlere karşı biraz daha açık olmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda biraz ciddi ve elle tutulur işlerin peşinden koşacaksınız. Fazla çalışma koşulları ruhsal sağlığınızı zorlayabilir. Sevdiğiniz insan size bir çok konuda destek olacak.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda bugün duygularınızı göstermek kolay olmayabilir. Aşk hayatınızda ve çocuk alanlarınızda yerine getirmek zorunda olduğunuzu sorumlulukları yapmayı tercih edebilirsiniz.




Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınızda sorumluluklarınızın ve yapacaklarınızın ağır basacağı bir gün olacak. İş alanlarınızda başkalarından alacağınız desteklerle istediklerinizi rahat gerçekleştirebilirsiniz.




Başak Burcu: Yakın iletişim halinde olacaklarınızla bugün zorlanabilirsiniz, bu biraz da sizin duygularınızı kapatmanızdan ve işi çok ciddiye almanızdan kaynaklı olacak. Hayata aşkla bakmanız çok şeyi değiştirebilir.




Terazi Burcu: Parasal konularda önemli sorumluluklarınız görülüyor. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak, ekonomik davranmak sinirlerinizi yıpratabilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler ön planda olabilir.




Akrep Burcu: Bugün hayata farklı ve güzel yönünden bakmak isteyeceksiniz ama yapmak zorunda olacaklarınız sizi aşağıya çekebilir. Kafanızda bazı şeyleri netleştirmeniz gerekiyor. Yakın çevrenizden güzel destekleriniz olacak.




Yay Burcu: Kendinizden çok başkalarına yardım etmek ve onlar için bir şeyler yapmak zorunluluğu ön planda olabilir. Bazı konuları kafanıza fazla takabilirsiniz. Maddi anlamda desteğiniz ve şansınız yüksek.




Oğlak Burcu: Arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı kendinizi sorumlu hissedecek, toplum içinde ve bir takım organizasyonlarda işinizi fazlasıyla ciddiye alacaksınız. Gücünüzü bugün etkili bir biçimde kullanacaksınız.




Kova Burcu: Bugün iş ortamınızda sorumluluklarınızı diğer insanlara göre fazlasıyla üstlenecek, olayları ciddiye almaya meyilli olacaksınız. Bu da rahat ve istediğiniz gibi hareket etmenizi engelleyecek. Gizli destekleriniz var.




Balık Burcu: Seyahat ve iş ortamlarınızda hayata bakış açınız bugün dar olabilir. Bulunacağınız çevrelerde işinizi yapmak ve bir an önce gitmek arzusunda olabilirsiniz. Sosyal ortamlardan desteğiniz yüksek olacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR