Cumartesi ve Pazar öğlene kadar Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Özellikle sporla uğraşanların protein alımını ihmal etmemeleri gerekir. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi huylu, haksızlıklar için savaşan, sevimli, kararsız ve biraz gergin bir insansınız. Sanata olan düşkünlüğünüz dikkat çekici. Sesiniz güzel olabilir ve müziğe aşırı bir düşkünlük gösterebilirsiniz. Aşırı gergin yapınızı dengelemeli, kararsızlığınızı yenmelisiniz. Bu sene, yakın çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz desteği görebilirsiniz.




Koç Burcu: Dış dünyayla ilgili konuşmalarınız artabilir.Kendi kişisel zevklerinize göre hareket edebilir ve zevk aldığınız alanlarda, dostlarınız ve arkadaşlarınızla paylaşımlar içerisine girebilirsiniz.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla fikirsel olarak paylaşım içerisine girmek isteyebilirsiniz. Farklı bakış açınızla sevdiklerinize yardım etmeniz kaçınılmaz. Sakinlik size huzur verecek. Geçmişi çok fazla deşmeyin.




İkizler Burcu: Göz önünde olacaksınız. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla oldukça keyifli ve değişik planlar içerisinde bulunabilirsiniz. Bugün iş alanlarınıza dair hiç bir şeyi düşünmek istemeyebilirsiniz. Biraz rahatlamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Enerjiniz yüksek olacak. Yapmak istediğiniz bir iş, tamamlamak zorunda olacağınız bir görev veya sorumluluğunuz varsa bugün halledebilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklarınız olabilir.




Aslan Burcu: Bugün, çocuklarınız ve sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yabancı ortamlar ve yerlerde bulunmak bu haftasonu size iyi gelebilir. Keyfiniz yerinde olacak. Özgür yapınızı korumak istiyorsunuz.




Başak Burcu: Geçmiş konu ve olayları konuşmak, ortaklaşa para planları yapmak için harika birgün sizleri bekliyor. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar üzerinizde stres yaratsa bile, kafanıza eseni yapmaktan çekinmeyin.




Terazi Burcu: Bugün , özel hayatınızda sevdiğiniz insanla parasal konularda aynı fikirde olmayabilirsiniz. Kısa planlar etkili olabilir. Akrabalarınız, iletişimde olduğunuz insanlar içsel stresinizi arttırabilir.




Akrep Burcu: Parasal konuları kafanıza çok takdığınız bu dönem, iş hayatınızda kafanızı kurcalayan sorunlardan uzaklaşmayı denemeli, size huzur veren alanlarayönelmelisiniz. Bugün çevreniz sizi yalnız bırakmayacak.




Yay Burcu: Bugün, hayatınızı şöyle bir gözden geçirecek ve değişmesi gereken konuları farkedeceksiniz. Geçmiş değerlendirmesi yapmak ileri adımlar için size iyi gelebilir. Aşk hayatınızda bazı konuşmaları kafanıza takmamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün evinizde ve ailenizle bir arada olmak, kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz bu dönem arkadaşlarınızla olan konuşmalar sizi zorlayabilir. Olayları büyütmeyin.




Kova Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınız aktif olacak. İletişiminiz yüksek, yakın çevrenizdeki insanlarla kısa ama etkili planlar yapabilirsiniz. Söz verilmiş bir davet ya da organizasyon içsel olarak sizi sıkıntıya sokabilir.




Balık Burcu: Bugün, parasal konular ön planda olacak. Sahip olduklarınız, göz önünde bulunacağınız yerlerde, değişik ortamlarda kendinizi sorgulamanıza ve gözden geçirmenize neden olacak. Arkadaşla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR