Bugün otorite figürleri ya da yakın ilişkilerimizde sorunlar yaşamaya meyilli olacağız. Kolay tepki verme, sinirlenmeler ve karşımızdaki insana patlamalar söz konusu olabilir. Bizi engelleyen ve kısıtlayan herşeye kolay tepki vereceğiz. Olaylara eski usül yollarla yaklaşmamalı, yeni çözümlerle yolumuza devam etmeliyiz. Kazalara ve sakarlıklara gergin enerjimiz yüzünden biz sebep olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, girişimci, becerikli ve çalışmayı seven bir insansınız. Vizyon sahibi ve geleceği gören yapınızla çoğunlukla doğru zamanda doğru yerde olabilen bir insansınız. Zorluklarla karşılaştığınızda panik oluyorsunuz ama becerikli yapınızla her işin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Bu sene, yakın çevre ilişkileriniz size yeni kapılar açabilir.




Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda bazı engellenmeler ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bu etkiniz çok yüksek olacak. Bunun sonucunda beklenmedik tepkiler ve öfkelenmelere dikkat.




Boğa Burcu: Seyahat, eğitim alanlarınızda ve dış ortamlarda bazı beklenmedik engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Uzak yolculuklarda kaza ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız, bu sizin dikkatsizliğiniz yüzünden olabilir.




İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda ve arkadaş meclislerinizde ortaklaşa para alanlarınızda bazı sorunlar görülebilir. Enerjinizi olumsuz kullanmamaya özen gösterin. Tehlikeden uzak durun.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sizi kısıtlayan herşeyden kaçmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı toplum önünde isyankar ve öfkeli tepkiler göstermeniz öne çıkabilir. Enerjinizi iyi yönde kontrol etmeye özen gösterin.




Aslan Burcu: İş alanlarınızda sizinle uğraşanlar, sizi kısıtlamak isteyenlere karşı tepkileriniz yüksek olabilir. Dış ortamlarda beklenmedik etkilere açık olacaksınız. Bu zorlayıcı enerjiyi yaratıcılık alanlarınıza kaydırabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda kolay öfkelenmelere açık olacaksınız. Sizi sınırlayan ve engelleyen hiçbir şey olmasın istiyorsunuz. Özel hayatınıza dikkat edin. Kazalara veya sürtüşmelere açık bir gün olacak.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda sevdiğiniz kişiyle sürtüşmeler, anlaşmazlıklar oluşabilir. En ufak bir olayda kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz. Yaptığınız bir planda karşı taraf yüzünden değişiklikler olması hemen sizi aşağıya çekiyor.




Akrep Burcu: İletişime, satış, reklama dayalı işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Bu sorunlara eski usullerle değil, yeni tekniklerle yaklaşmak işinizi kolaylaştırabilir. Araba kullanırken dikkatsizliğe karşı uyanık olun.




Yay Burcu: Bugün, parasal sorunlarınıza ve harcamalarınıza gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. İlişkilerinizde bazı sürtüşmeler oluşabilir. Spekülasyona veya borsaya dayalı işlerinizde dikkatli olmanız gerekecek.




Oğlak Burcu: Kişisel girişimlerinizin, aile hayatınızdaki değişimlerle engellediğini, kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Herşeye kolay tepki vermeye müsait olacaksınız. Kazalara ve sakarlıklara davetiye çıkarmamaya çalışın.




Kova Burcu: Enerjinizin düşük olması sinirli ve öfkeli yapınızla hareket etmenize neden olabilir. Yakın çevrenizdeki değişimler, sizi korkutabilir, siz engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Olaylara yaratıcı enerjilerle yaklaşın.




Balık Burcu: Arkadaş ortamlarınızda veya uğraştığınız işlerde parasal konularda bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sürtüşmelere açık olacağınız bugün yaklaşımlarınız önemli olacak. Çabuk ve ani tepkilerden kaçınmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR