Bugün Venüs akrep burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde şüpheci, baskıcı ve kıskanç yönlerimiz ortaya çıkabilir. Bugün yaratıcı etkiler altında olacağız. Başkaları için bir şeyler yapmak, diğer insanlara yardım etmek öne çıkabilir. Enerjimiz düşük olacağından, bulaşıcı hastalıklara karşı önlemimizi alalım. Ayrıca sözlerine güvendiğimiz insanlar istemeden de olsa bizi yanlış yönlendirebilirler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; geleceği gören, neşeli, keyifli bir insansınız. Felsefe, konuşma ve hayatın anlamlarını keşfetme sizin için önemli. Ticaret hayatında bir iş yaparsanız çok başarılı olabilirsiniz. Ayrıca bilim ve fen alanlarında da şanslarınız olacak. Özgür yapınız nedeniyle özel hayatınızda fırtınalı günler yaşayabilirsiniz. Bu sene, istediğiniz bir gayrimenkul alımı gerçekleşebilir.




Koç Burcu: Seyahat, eğitim, medya alanlarınızda yanıltıcı etkiler altındasınız. Bir yandan da yaratıcılığınız devrede olacak. Ruhani konulara eğilmek, spritüel konuları merak etmek ilgi alanınızda olabilir.




Boğa Burcu: Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Yalnız sevdiğiniz insan üzerinde baskı kurmamaya özen gösterin. Sosyal ortamlardaki parasal konularda arkadaşlarınız ve çevreniz sizi yanlış yönlendirebilir.




İkizler Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda yanılgılar oluşabilir. Sözüne güvendiğiniz bir insan sizi bazı konularda yanlış yönlendirebilir. Tatlı ve zengin yiyecek tüketiminiz artacağından, kilo alımına dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: İş konularınızda, daha az tanıdığınız insanların sözlerine çok güvenmemelisiniz. Yanıltıcı etkiler ortaya çıkabilir. İlişkileriniz konusunda yönlendirici, müdanasız ve kıskanç davranışlardan mümkün olduğunca kaçının.




Aslan Burcu: Bugün, aşk hayatınıza dayalı ortaklaşa para alanlarınızda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Çok para harcamamaya dikkat edin ve özellikle ihtiyaçlarınıza odaklanın. Ev ve aile alanlarınızda, sevdiklerinize güvenin.




Başak Burcu: Alacağınız kararlarda sevdiğiniz kişi veya aile büyüklerinizden bir tanesi sizi yanlış yönlendirebilir. Emlak işlerinizde bugün gözünüz açık olsun. Yakın çevre ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor. Sahiplenici tavırlara dikkat.




Terazi Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. İş alanlarınızda yardımsever ve yaratıcı etkileriniz devrede olurken, iletişime dayalı işlerinizde, yanlış yönlendirilmelere açık olabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bir aydır, fedakarlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Bugün, parasal konularda yanlış adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızdaysa yaratıcı etkileriniz devrede olacak.




Yay Burcu: Bugün , kişisel girişimleriniz ve planlarınız konusunda aileniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Enerjiniz yüksek çalışmayacak. Bu bir kaç gün yaratıcılık gerektiren işlerinize kanalize olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar, düşünceleriniz ve eylemleriniz konusunda sizi yanıltabilir. Enerjiniz düşük çalışacak, bulaşıcı hastalıklara dikkat etmelisiniz.




Kova Burcu: Organizasyona dayalı işleriniz ve parasal konularda kafanız net olmayabilir. Size teklif edilen bir işte yanlış yönlendirilmelere açık olacaksınız. İş hayatınızda yaratıcı etkileriniz devam ediyor. Şanslı bir dönem.




Balık Burcu: Bugün, iş hayatınızda gözünüz açık olsun, yardımsever yapınızla kolay kandırılabilir, yanlış yönlendirmelere açık olabilirsiniz. Seyahat alanlarınızda rahat ve keyifli etkileriniz olacak.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR