Bugün öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağı için, önemli konu ve kararlardan, görüşmelerimizden bir sonuç çıkmayabilir. Bize keyif veren konuların üzerine eğilmeliyiz. Sabah saatlerinde hareketli ve sabırsız, öğleden sonra yaratıcı, güçlü ama biraz da anlayışsız ve tepkili olabiliriz. Duygu değişimleri diğer insanların bizi anlamalarını zorlaştırabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; romantik, idealist, sosyal, arkadaş canlısı, sevimli ama lider özellikleri olan bir insansınız. Ben merkezci bakış açınızla bazen tavırlarınızdan ödün vermiyorsunuz bu da insanlarla ilişkilerinizde zorluklar yaratıyor. Hayal perest yönünüzle yanlış arkadaş seçimleri yapabilir, maddi konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu sene, yılın 2. Yarısında özel hayatınız devrede olmaya başlayacak.




Koç Burcu: Sabah saatlerinde dış ortamlarda bulunmak ihtiyacınız yüksek olacak. Öğleden sonra iş alanlarınızda hırslı yapınızı ortaya koyabilirsiniz. İş alanlarınızda ani davranış değişiklikleri başkalarını şaşırtabilir.




Boğa Burcu: Sabah saatlerinde kafanız para konularına takılı olurken, öğleden sonra seyahatler, medya, yabancılarla ilişkiler ve eğitim konuları ve bu alanlardaki ilişkileriniz devrede olabilir.




İkizler Burcu: Sabah saatlerinde özel hayatınızda oldukça hareketli ve hırslı bir yapı sergileyebilirsiniz. Öğleden sonra gizemli olayları sevecek, hayatı farklı gözlerle sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda, kalabalık yerlerde tartışmamaya veya sinirli olmamaya özen gösterin. Duygu değişimleri öğleden sonra sizi zorlayabilir. Ayrıca özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak.




Aslan Burcu: Sabah saatlerinde eğlenceli başlayan gününüz öğleden sonra yapmanız gerekenleri ön plana çıkartabilir. Tanımadığınız veya sizi tanımayan insanlara karşı anlayışla yaklaşmayı deneyin. Sinirinizi kontrol etmelisiniz.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda tutkularınız devreye girebilir, sabırsız ve anlayışsız tutumlar içerisinde olabilirsiniz. Karşılık beklemeden sevmeyi öğrenmeniz gerekebilir.




Terazi Burcu: Bugün, sabah saatlerinde yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek olacak. Evinizde ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.




Akrep Burcu: Bugün özellikle öğleden sonra, iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde biraz anlayışsız ve sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Yine yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konular ortaya çıkabilir.




Yay Burcu: Bugün parasal konular ve maddi alanlardaki ilişkileriniz devreye girmeye başlıyor. Bugüne özel olarak parasal konularda bir takım zorlanmalarınız olabilir. Biraz daha sakin durmalısınız.




Oğlak Burcu: Bugün, eviniz ve ailenize karşı biraz sabırsız ve anlayışsız etkiler altında olabilirsiniz. İlişkilerinizde var olan tansiyonlar ortaya çıkabilir. Artık rahatlamaya ve kendinize daha fazla özen göstermeye çalışacağınız bir dönem içerisindesiniz.




Kova Burcu: Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla iletişiminiz ön planda olacak. Bugün, yalnızlığı sevdiğiniz için iletişim halinde olacağınız insanları anlamakta zorlanabilir, kolay öfkelenmelere açık olabilirsiniz.




Balık Burcu: Sabah saatlerinde hızlı başlayan gününüz, öğleden sonra yerini arkadaş ortamlarınıza bırakabilir. Bugün, sosyal ortamlarda, para konuları sinirlerinizi zıplatabilir. Arkadaş ortamlarınızda gereksiz tepkiler verebilirsiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR