Bugün saat 00:27’de Akrep burcunda tam güneş tutulması yaşanacak. Güneş tutulmaları önemli toplumsal olayları hayatımıza taşır. Bu tutulma Avusturalya, yeni Zelanda, Güney Amerika, Güney pasifikte görülecek. Türkiye de görülmeyecek yalnız Türkiye için önemli bir tutulma olacak.




Akrep burcundaki tutulmalar önemli değişim ve dönüşümleri hayatımıza taşıyabilir. Akrep burcu, tutku, manyetizm ve tekrar üretmekle alakalıdır. İyileştirici, canlandırıcı ve düzeltici prosesle ilgilidir. Ayrıca cinsellik, ölüm ve vergi konuları, miras, sigorta Akrep burcunun yöneticisi Plütonla ilişkilendirilir. Bu alanlarda önemli konu ve olaylar bu tutulmada devreye girecektir. Franchise iş yeri sahipleri, sigorta şirketleri, kredi ofisleri, bankalar önemli değişimlere ve şeffaflıklara açık olmalıdırlar.




Tutulmanın Türkiye Haritasının 5. Evinde olması, çocuklar, yüksek sınıf, sosyete, sanatçılar, sporcular, diplomatlar, elçiler alanlarımızda önemli konu ve olayları hayatımıza taşıyabilir. Bu alanlarda sorumluluklarımız giderek artabilir. Eğlence, aşk veya çocuk alanlarımıza harcayacağımız paraya ve bu alanlarda üstleneceğimiz önemli sorumluluklara dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda akrep burcunun iyileştirici, canlandırıcı ve en nihayetinde düzeltici taraflarını bu alanlarımıza taşırsak sonuçları mükafatlandırıcı olacaktır.




Tutulma haritasına baktığımızda 3. Evde olan tutulma komşu devletlerle olan ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, yanlış adımlar, çözülmemiş konu ve meseleleri önümüzdeki dönem hayatımıza taşıyabilir. Yine 3. Ev konuları olan gazeteciler, yayıncılar, ulaşım ve iletişim alanlarımızda önemli sorumluluklar, baskı ve düzenlemeler gündeme gelebilir. Yine yükselen yöneticisi merkür geri harekette ve 4. Evimizde. Topraklarımız, sınırlarımızla ilgili konularda çözülmemiş konulara odaklanabiliriz. Olabildiğince diğer devletlerle olan işbirliklerimize, konuşma ve görüşmelerimize, anlaşmalarımıza ve hukuki davalarımıza dikkat etmeliyiz. Eğitim, hukuk, yayıncılık, alanlarımızda yanlış bilgilendirmeler, yanıltıcı olaylar gündemimizde yer alabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; şanslı, ciddi, derin, bağımsız ve yüce gönüllü bir insansınız. Sizden daha zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Hayatınız boyunca müsrif davranmamalı ve paranızı tutmayı öğrenmelisiniz. Güçlü isteklerinizi yerine getirecek her tür duygu ve motivasyonu içinizde taşıyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli olaylar cereyan edecek. Beklenmedik olaylara açık olmalısınız.




Koç Burcu: Güneş tutulması ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Bu alandaki olayları beklenmedik bir şekilde hayatınızda deneyimlemeye başlıyorsunuz. Yine tamamlanmamış veya yarım kalmış konu ve olayların bu süreçte hayatınıza yeniden dahil olduğunu görebilirsiniz.




Boğa Burcu: Tutulma sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu tarih civarı ve sonrası özel hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. İlk dönem doğan boğalardan değilseniz ve bekarsanız bu süreç evlilik için önemli adımları tetikleyebilir.




İkizler Burcu: Tutulma sizin iş, hizmet alanlarınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası beklenmedik, ani olaylarla iş hayatınız yeniden şekillenebilir. Hızlanan kararlar gündeme gelebilir veya eski kalmış, tamamlanmamış bir proje yeniden devreye sokulabilir.




Yengeç Burcu: Güneş tutulması aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili konularınızda, eğlence alanlarınızda hızlı ve beklenmedik etkileri ortaya çıkarabilir. Aşk hayatınızda önemli konuları gündeme geldiğine şahit olabilirsiniz. Aldatıcı etkilere karşı uyanık olmanız gerekecek.




Aslan Burcu: Güneş tutulması aile ve ev hayatınızda ani ve beklenmedik olayları taşıyabilir. Eski ve tamamlanmamış bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Ev hayatınızda, ortaklaşa para konularınızda karışık ve net olmayan konuşmalar içinde olabilirsiniz.




Başak Burcu: Güneş tutulması sizin iletişim alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası satış, reklam, pazarlama, ulaşım, bilgisayar alanlarınızda ani olaylar yaşayabilirsiniz. Eski bir iş veya görüşme devreye girebilir. Sözleşmelerde yanlış ifadelere bu süreçte dikkat edin.




Terazi Burcu: İş hayatınızdaki parasal anlaşmalarınızda kandırılma etkilerine açık olmalısınız. Birkaç aydır çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bu dönem, maddi konularda önemli kararlar ve başlangıçlarınız gündeme gelebilir. Sahip olduklarınız sizin için önem kazanmaya başlıyor.




Akrep Burcu: Bu güneş tutulması sizin kişisel evinizde gerçekleşiyor. Artık tamamen hayatınızla ilgili konularda harekete geçmelisiniz. Eskiden beri aklınızda olan, yarım kalmış kararlar gündeminize oturabilir. Aşk hayatınızda bazı konularda aldatıcı etkiler altındasınız.




Yay Burcu: Güneş tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik bazı olaylar gündeme gelebilir. Bu olaylar ortaklaşa para alanlarınızı, medya , seyahat konularınızı kapsıyabilir. Ailenizin bazı kararlarınızda sizi yanıltmasına izin vermeyin.




Oğlak Burcu: Güneş tutulması sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşacak. Çevrenizdeki gelişmelerin sizin hayatınıza da dahil olduğunu farkedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha önceden konuşulmuş bir iş varsa devreye girebilir.




Kova Burcu: Güneş tutulması kariyer alanlarınızı etkiliyor. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, eski işler, yarım bırakılmış konular, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. Parasal anlaşmalarınızda hep dikkatli olmalısınız.




Balık Burcu: Tutulma seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, medya, hukuk alanlarında oluşacak. Beklenmedik fırsatlar ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. Eski bir iş veya seyahat yeniden gündeme gelebilir. Hukuki bir davanız varsa yanıltıcı etkilere karşı gözünüz hep açık olsun.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR