Haftaya ay terazi burcunda ama boşlukta olarak başlıyoruz. Önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakmakta fayda var. Çarşamba günü sabah 00:27 de akrep burcunda bir güneş tutulması yaşanacak. Aynı gün merkür gerilemesi akrep burcuna kayacak ve 27 kasıma kadar merkür akrep burcunda gerileyecek. Bu tutulma ve civarı günler önemli karar ve olayların hayatımızda cereyan etmesi söz konusu olabilir. Cumartesi günü ise, mars oğlak burcuna geçecek. Daha organize ve somut adımların olacağı bir döneme giriyoruz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, iyi yürekli, duygusal, melankolik ve iş hayatında başarılı bir insansınız. Sağlığınıza gereken önemi vermiyorsunuz. Hatalarınızdan ders almayı başarırsanız hayat size karşı cömert davranacak. Deniz kenarlarını ve deniz seyahatlerini seviyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli seyahatler oluşabilir. Yaratıcılığınız artacak.




Koç Burcu: Bu haftabaşı öğlene kadar önemli işlerinizden uzak durabilirsiniz. Herhangi bir sonuç almanız uzak gözüküyor. Öğleden sonraysa, ortaklaşa para alanlarınıza ciddi yaklaşımlarınız olacak. Bugün herkese karşı mesafeli olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Haftaya iş alanlarınızda hafif ve ufak tefek işlerinizle giriş yapacaksınız. Öğlene kadar yönünüzü belirlemekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonraysa özel hayatınız devrede olacak, sevdiğiniz insana karşı mesafeniz olabilir.




İkizler Burcu: Rahat ve biraz başıboş başlayan haftanız öğleden sonra yerini ciddi iş konularına bırakabilir. İşlerinizi tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Kariyeriniz için yaratıcı alanlarınızı harekete geçirmeniz gerekebilir.




Yengeç Burcu: Haftaya canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyerek giriş yapabilirsiniz. Öğlene kadar zamanınızı iyi kullanamayabilirsiniz. Öğleden sonraysa yaratıcılık isteyen alanlarınıza yöneleceksiniz. Keyfinizi zorlayan insanlar olabilir.




Aslan Burcu: Geçen haftadan sözleştiğiniz kişiler varsa bugün öğlene kadar bazı ertelenmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra tüm ilgi alanınızı evinize veya ailevi konulardaki sorumluluklarınıza çevireceksiniz.




Başak Burcu: Maddi konularda halletmeniz gereken işleriniz için bugün öğlene kadar düzen oturtmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonraysa iletişim trafiğiniz aktif olacak. Düşüncelerinizde negatiflikten ve ciddilikten uzaklaşmalısınız.




Terazi Burcu: Bugün öğlene kadar hayatın keyif veren konu ve olayları daha fazla ilginizi çekebilir. Öğleden sonraysa maddi konular devreye girmeye başlayacak. Bazı sorumluluklar üstleneceksiniz, ciddi konuşmalar yapabilirsiniz.




Akrep Burcu: İsteksiz başlayan haftanız öğleden sonra yerini daha aktif ve hareketli konu ve olaylara bırakacak. Aldığınız kararları gözden geçireceğiniz bugün bazı konularda kolay demoralize olabilirsiniz. Duygularınızı bu kadar sıkmayın.




Yay Burcu: Bu Pazartesi, öğleden sonra geçmiş konu ve olayları gözden geçirecek ve bazı konulara kafanızın takıldığını göreceksiniz. Bu aralar evinize olan düşkünlüğünüz fazla ve oradn oraya koşturmak size zor gelebilir.




Oğlak Burcu: Bu haftabaşı iş alanlarınızda önemli işlerinizi öğleden sonra yapmaya özen gösterin. Bu bir kaç gün boyunca akadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınız devreye girmeye başlayacak. Hayata bu kadar ciddi bakmayın lütfen.




Kova Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. İşinize gereken önemi vermeniz, hayatınızın diğer alanlarına vakit ayırmanızı zorlaştırıyor. Maddi konularda hayalci davranmamaya çalışın ve ona göre karalar alın.




Balık Burcu: Haftaya maddi konularda kafanız karışık olarak başlayabilirsiniz. Öğlene kadar bu alanlarınızdaki önemli işlerden kaçının. Öğleden sonra, yabancı yer ve ortamlarda bulunacaksınız. Hızlı bir gün olabilir ama ciddiyetiniz yüksek olacak.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR