Bu Pazar, Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Beslenmede Yağ günleri olduğundan,bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İkili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek uygun günler.Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, aktif, planlı, kararlı ve yılmayan bir insansınız. Hayatta karşılaştığınız engeller sizi yıldıracağına daha fazla kamçılıyor. Erken yaşta para kazanmaya başlayacak, maddi özgürlüğünüzü kolay elde edeceksiniz. Önemli dostlarınız size önemli kapıları aralayacak. Bu sene önemli ve istediğiniz bir seyahat devreye girebilir. Ticaret hayatında şanslısınız.




Koç Burcu: İlişkilerinizde ve özel hayatınızda dengeli ve uyumlu olacağınız bu Pazar, çalışıyorsanız ortaklaşa çalışmalarınızda da kendinizi rahatlıkla göstereceksiniz. Sevdiğiniz insanla romantik bir haftasonu sizleri bekliyor.




Boğa Burcu: Bugün, kavga, gürültü ve sıkıntılı ortamlardan mümkün olduğunca kaçmak isteyeceksiniz. Yapmanız gerekenler daha fazla ön planda olabilir. Bu Pazar, keyfiniz yerinde olacak, yeme, içme isteğinizi kontrol altına almaya çalışın.




İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınız veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz olumlu etkiler altında olacak. Keyfinize diyecek olmayabilir.Bu Pazar, her tür aktivite, sevgi paylaşımları için dört yıldızlı bir gün. Üzerinizdeki tembelliği aşın.




Yengeç Burcu: Bugün aile büyüklerinize veya kendi ailenize karşı dengeli ve uyumlu tavırlar sergileyeceksiniz. Sevdiğiniz misafirleri ağırlamak, evde şekerlemeler yapmak için huzurlu ve keyifli bir gün.




Aslan Burcu: Bugün akraba veya kardeşlerinizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Kısa geziler, hızlı planlar devreye girebilir. Bu pazar, sizi sevenlerle ilişkileriniz göz kamaştırabilir.




Başak Burcu: Bu Pazar maddi konuları daha fazla konuşuyor ve düşünüyor olacaksınız. Para harcamak ve alışveriş yapma isteğiniz yüksek gözüküyor. Ailevi konularda kafanıza takılanları kendinize çok dert etmeyin.




Terazi Burcu: Şansınız artmaya başlayacak. Kendinizi canlı, mutlu ve rahat hissedeceksiniz. Bu pazar, hayat size güzel ışıklar saçacak, kendinize ayırdığınız vakit sizi mutlu edebilir. Sevdiğiniz kişiyi ihmal etmemeye çalışın.




Akrep Burcu: Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bugün kendinize saklayabilirsiniz. Yalnız olmaktan, bazı şeyleri gözden geçirmekten mutlu olacaksınız. Önünüzde önemli bir dönem var ve siz en doğru şekilde değerlendirmek istiyorsunuz.




Yay Burcu: Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde adil ve uyumlu tavırlarınız ön planda olacak. Oldukça hareketli bir haftasonu geçirebilirsiniz. Bu pazar, davetlerin ve çeşitli organizasyonların vazgeçilmezi siz olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İnsanların ilgisini kolaylıkla çekeceksiniz. Kalabalık yer ve ortamlar içinde olacaksınız. Çalışıyorsanız kendinizi işinize kanalize etmek kolay olacak. Arkadaş ilişkilerinizde şu sıralar zorlanmalarınız oluşabilir.




Kova Burcu: Dış ortamlar, dış mekanlar ilginizi daha çok çekebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla keyif yapmaktan mutluluk duyacaksınız. İş hayatınızdaki hızlı gelişmeleri bugün düşünmeden hareket edin, hakediyorsunuz.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanın para alanlarındaki sevindirici gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Çok konuşulduğunuz bu dönem, hayatı şansa bırakmayın, işleriniz için çaba sarfetmelisiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR