Bugün gökyüzünde venüs- jüpiter üçgeni oluşacak. Kendimizi bir çok açıdan şanslı ve mutlu hissedeceğiz. Venüs konuları alışveriş, güzellik, tembellik, sanat ve artistik çalışmalar, kozmetik, iyi ilişkiler vurgulanacak. Kadın, erkek ilişkilerimizde, duygu ve mantık arasında sağlam köprüler kurabileceğiz. Önemli işlerimizi bugüne denk getirmeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cesur, atılgan, sosyal, güçlü, iradeli bir insansınız. Bir şey olmadığı zaman çok çabuk sinirlenebiliyorsunuz. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. İş hayatınızda çok rahat başarıya ulaşacaksınız. Yalnız sabırsız ve huzursuz tavırlarınızı biraz düzeltmeniz gerekecek. Bu sene, iş ve kariyer alanlarınızda yeni açılımlarınız olacak. Keyfiniz yerinde.




Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde kendinizi bir çok açıdan şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Yine iletişime dayalı işlerinizde şans sizden yana olabilir. Günlük yapmanız gerekenlere odaklanacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, iş hayatınızda dört yıldızlı bir gün olabilir. Parasal kazançlarınızı arttırabilir, önemli iş bağlantıları içinde olabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili işlerinizde güçlü etkiler altındasınız. Aşk hayatınızda ilişkileriniz iyi olacak.




İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan iletişiminizde, hayata keyifle yaklaşımınızda oldukça mutlu ve şanslı etkiler altındasınız. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işiniz varsa bugünden faydalanın.




Yengeç Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Korunduğunuzu hissedecek, güveni ve huzuru ailenizde bulacaksınız. Dekorasyon, tadilat gibi işleriniz için uygun bir gün olacak.




Aslan Burcu: Bugün, yakın çevre ve akrabalarınızla, sosyal ortamlarda keyifli oluşumlar sizi bekliyor olacak. İletişime dayalı işleriniz için güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız size yeni iş kapıları aralayabilir.




Başak Burcu: İş alanlarınızda parasal konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Önemli bir anlaşma devreye girebilir. Para kazanımlarınızı arttıracağınız bir gün olacak. Yakınçevrenizle beraber olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün, kişisel girişimleriniz, dış ortamlardan alacağınız destekle sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Hayat sizi bir çok konuda destekleyecek. Geçmiş konular gündeminizde.




Akrep Burcu: kendinizi ruhen çok iyi hissedeceksiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda güzel etkiler söz konusu olacak. Gelirlerinizi arttıracaksınız. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ciddi konuşmalar gündeme gelebilir.




Yay Burcu: Sosyal çevrenizdeki iyi ilişkilerinizin evlilik ve ilişki alanlarınıza iyi yansıdığına şahit olacaksınız. Önemli bir ortaklık devreye girebilir. Ya da insanların desteğini almanız kolay olacak. Göz önünde olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün, iş hayatınızda dört yıldızlı bir gün olacak. Güçlü ve güzel ilişkilerinizle, iş alanlarınızı güçlendireceksiniz. Kendinizi işiniz konusunda oldukça şanslı ve iyimser hissetmeniz mümkün. Uzaklardan haber alacaksınız.




Kova Burcu: Bugün, dış ortamlardaki güzel ilişkiler ve enerjilerle, aşk hayatınızda bulutların üstünde uçabilirsiniz. Bir seyahatten fayda sağlayabilirsiniz veya yaratıcılığa, sanata dayalı işler için uygun bir gün olacak.




Balık Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınıza dayalı para işlerinizde oldukça şanslı ve mutlu etkiler altında olacaksınız. Evinize ve sevdiklerinize harcamalarınız artabilir ama kendinizi iyi hissediyor olacaksınız.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR