Perşembe ve Cuma ve Cumartesi öğlene kadar Ay Başak burcunda dolşacak. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Bu günler, ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik isteyebilir, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, iyiliksever, müşfik bir insansınız. Sizden daha zor durumda bulunan insanlara yardımsever bir tavrınız var. Bu da çevrenizin ve beraber olduğunuz insanların sizi fazlasıyla önemsemelerine ve sevmelerine yol açıyor. Yetenekleriniz yüzünden elde ettiğiniz başarıların kibire dönüşmesine izin vermeyin. Bu sene, iş alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. Ocak ayında önemli fırsatlar sizi bekliyor.




Koç Burcu: Bugün yapacağınız işlerde var olan düzenden çok çabuk sıkılabilirsiniz. Enerji fazlanızla aniden bir şeylere karar veriyorsunuz ama çabuk vazgeçiyorsunuz. Kafa karışıklıklarına dikkat edin.




Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınızda ve sosyal ortamlarınızda ve arkadaş çevrenizde enerjik bir takım planlar ve aktiviteler içinde yer almak isteyeceksiniz. Kendi ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz, kendinizi iyi hissediyorsunuz.




İkizler Burcu: İş ortamlarınızda yapabilecekleriniz bugün sizi tatmin edebilir. Özel hayatınızda önemli kararlar alıyor ama çabuk vazgeçiyorsunuz. Risk almaktansa planlıca atılacak adımlar uzun vadede daha fazla işinize yarayabilir.




Yengeç Burcu: Bugün düşüncelerinizle, duygusal yanlarınızı idare etmekte zorlanabilirsiniz, kafa karışıklıklarına dikkat. Bir çok alana yayılmak ve ilginizi göstermek istiyorsunuz ama bu da enerjinizi boşa harcamanıza neden oluyor.




Aslan Burcu: Maddi konularda düşündüklerinizle, yaptıklarınız arasında fark olabilir. Eğlenceli ortamlar ve aşk hayatınızda risk alma isteğinizi dizginlemeye çalışın. Fikirleriniz ve planlarınız çabuk değişebilir.




Başak Burcu: Sizin de bir takım isteklerinizin olduğunu bugün karşı tarafa anlatmalısınız. Özel hayatınızda kafanız karışık olabilir. Ev hayatınızda çabuk sıkılmaya meyilli olabilirsiniz, kafanızdan gereksiz düşünceleri atın.




Terazi Burcu: Üzerinizde biraz gerginlik hissedebilir, güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlar gün içinde üzerinizde sıkıntı yaratabilir. Yapacaklarınızı iyi planlamanız gerekiyor.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük çalışabilir. Yaratıcılıkla ilgili konularda farklı uğraşılar daha fazla ilginizi çekecek.




Yay Burcu: Bugün toplum önünde ve kalabalık yerlerde memnuniyetsiz olabilir ve gerginlik hissedebilirsiniz. Kendi hayatınıza karşı yapmak istediğiniz bir sürü şey olmasına karşın harekete geçmek istiyor ama çabuk vazgeçiyorsunuz.




Oğlak Burcu: Bugün dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük olabilir. Hayatınızı gözden geçireceğiniz noktalarda, geleceğiniz için dikkatli adımlar atmalı ve en ince ayrıntısına planlamalısınız.




Kova Burcu: Bugün alacak,verecek işlerinizde bazı isteksizlikler söz konusu olabilir. İnsanları kıramadığınız için bu sıralar harcamalarınız artabilir. Arkadaş ortamlarınızda para konularına çok girmemeye çalışın. Sosyal bir gün.




Balık Burcu: Bugün hayatınızda var olan düzenden çabuk sıkılabilirsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğinizle göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde anlaşmazlıklar görülebilir. İletişiminize çok dikkat edin.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR