Bugün ve yarın Ay aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu iki gün ameliyat olmamalıyız. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günlerde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sakin, barışçıl, etkileyici, başarılı, şanslı bir insansınız. Etkileyici tarzınızla girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmekte zorlanmıyorsunuz. Herkes sizi seviyor ve bu sizin için çok önemli. Dostlarınız ve çevreniz sayesinde istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Bu sene, özel ilişkilerinizde zorlansanız bile bir sürü iş fırsatı sizleri bekliyor olacak.




Koç Burcu: Bugün keyifli ve hayata enerjik bakan yönlerinizle hareket edeceksiniz. Duygusal hayatınızda hisleriniz gösterişli ve ateşli olacak ama kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Seyahat ve dış ortamlarda aksiliklere hazırlıklı olun.




Boğa Burcu: Bugün ev hayatınız daha ön planda olacak. Canınız iş yapmak istemeyebilir. Keyifli ve paylaşım içinde olacağınız alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Para konularında aksilikler ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınıza karşı oldukça duygusal davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara daha ciddi yaklaşımlar sergilemelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle iletişiminizde dikkatli olun.




Yengeç Burcu: Bugün maddi konularda sahiplenici duygularınız ön planda olacak. Aile hayatınızda parasal konularda şansınız yüksek olacak. Bu sıralar somut şeyler peşinde olacaksınız. İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat edin.




Aslan Burcu: Bugün hayat sizin için oldukça keyifli ve aktif olacak. Eğlenceli alanlarınızı harekete geçirerek, daha çok dış mekanlarda bulunarak vaktinizi geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla iletişiminizde sorunlar yaşanabilir.




Başak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkarmak ve aktif işlerde bulunmak açısından uygun olmayabilir. Evinizde vakit geçirmek veya aile konuları üzerine eğilmek isteyebilirsiniz. Aile iletişiminizde yanlış anlaşılmalara dikkat.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gün içinde yoğunlaşabilir. Katılacağınız ortamlarda duruşunuzla çevrenizin enerji kaynağı olacaksınız. Yakın çevrenizle olan iletişiminize çok dikkat edin.




Akrep Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmek, başkaları tarafından iltifatla karşılanmak isteyebilirsiniz. Özellikle para evinizde duran merkür, bugün para alanlarınızda sıkıntılar yaratabilir.




Yay Burcu: Farklı konu ve olayların sizi heyecanlandıracağı bir gün geçireceksiniz. Özgür olmayı ve değişik davranmayı seviyorsunuz. Kendinizi ifade edeceğiniz ortamlarda yanlış anlaşılmalara açık bir gün olabilir. Aksiliklere dikkat.




Oğlak Burcu: Üzerinizde hissettiğiniz baskıyla hareket etmek zorunda kalacaksınız. Hayatınızda ilginç deneyimler yaşıyorsunuz ve bu sıralar kendi kabuğunuzda olmak size iyi geliyor. Beklenmedik konuşmalara ve iletişimlere dikkat.




Kova Burcu: Özel yaşantınızda ve ikili ilişkilerinizde bugün duygusal yönleriniz ön plana çıkacak. Karşı taraftan güzel şeyler duymaya ihtiyacınız var ve kendinizi özel hissetmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir.




Balık Burcu: İş alanlarınızda ve ortamlarınızda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Bu da kariyerinize olumlu etkiler gönderecek. Bugün iş alanlarınızda iletişiminize çok dikkat edin. Bazı aksilikler oluşabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR