Bugün akşama kadar Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir.



BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; uyanık, işini iyi bilen, yönünü iyi belirleyen, çalışkan bir insansınız. Yapıcı taraflarınız fazla olmasına rağmen, hırslı ve liderliğe oynayan davranışlarınız özellikle iş hayatınızda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Çok çabuk düşman edinebilirsiniz. Bu sene, parasal konularda oldukça şanslı etkileriniz olacak. Yaratıcılık gerektiren işlerinize odaklanın.




Koç Burcu: Bugün akşam saatlerine kadar maddi konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. Akşam saatlerinde kafanız dalgın ve karışık olabilir. Herhangi bir eşyanızı unutmamak için dalgın yapınıza dikkat edin.




Boğa Burcu: Bugün hala kişisel kararlarınız ve kendi istekleriniz için harekete geçeceksiniz. Arkadaşlarınızla veya bir arada olacağınız insanlara karşı kafa dalgınlığınız ve bazı istekleriniz devrede olabilir.




İkizler Burcu: Bayram süresince yaşadığınız hızlı olayları hala üzerinizden atmış değilsiniz. Gün içinde iş alanlarınızda kafa karışıklıkları oluşabilir. Akşam saatlerinde dirilecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarınız bugün de fazlasıyla hareketli olabilir. Arkadaş buluşmalarınızda bazı konularda kafanız karışık olabilir. Ailenize ve evinize akşam saatlerinde vakit ayırmanız, sizi mutlu edebilir.




Aslan Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizin güzelleştiği bu dönem, akraba veya kardeşlerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında kafanız bugün bulanık olabilir. Önemli işlerinizi yarına bırakmayı deneyin.




Başak Burcu: Bugün de uzaktaki akrabalarınız ve tanıdıklarınızla bir arada olabilir veya telefonla bile olsa onlarla iletişime geçebilirsiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttıracağınız bir dönem içinde olduğunuzu bilin.




Terazi Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları hala gündeminizde olacak. Parasal konularda alacağınız haberler gün içinde kafanızı karıştırabilir. Şansınızın ve kişisel ilişkilerinizin devreye girdiği bir dönem içindesiniz.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyacağınız bugün akşam saatlerinde kafanız bazı konularda bulanık olabilir. Sevdiğiniz insanı anlamakta zorlanabilirsiniz keza ilişkilerinizde geri çekilmeler oluşabilir.




Yay Burcu: Ufak tefek günlük işleriniz bugün devrede olacak. Evinizde bazı eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Bu kafanızın karışık olmasından kaynaklanacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir dönem içindesiniz.




Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre ilişkilerinizde bazı kafa bulanıkları görülebilir, yapacağınız planları iyice gözden geçirin. Kariyer ve iş alanlarınızda güçlü ilişkiler kuracağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir dönem içindesiniz.




Kova Burcu: Ev ve aile konularınız bugünde hayatınızın merkezinde olacak. Maddi konularda kafanız istediğiniz gibi çalışmayabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir dönem içindesiniz.




Balık Burcu: Bugün yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde kafanız karışık olabilir. Ortaklaşa para konularında oldukça keyifli ve şanslı bir dönem içindesiniz. Bilinmeyen konu ve olaylara ilginiz artacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR