Bugün duygusal olarak kendimizi özgür ve bireysel hissedebiliriz. Gezmek dolaşmak, yeni insanlarla tanışmak, buluşmak ve kaynaşmak önemli olabilir. Bazı fikirlerimizi abartarak hareket edebiliriz. Maddi konularda tatminsizliklerimiz bize harcattırabilir. Sonradan pişman olmamak için sakin davranmayı tercih edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, şanslı, mutlu, zeki ve anlayışlı bir insansınız. Hayatınızın en büyük amacı mutluluk peşinde koşmaktır. Hayvanlara, çocuklara ve ailenize düşkünsünüz. Maddi konularda inanılmaz şansınız var ve içinizdeki kumar tutkusunu dizginlemeniz gerekebilir. Bu sene, özel hayatınızda önemli adımlar ve kararlar söz konusu olacak. Bolca seyahat edeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün hayatınızda değişimleri ve sorumluluklarla ilgilenmek istemeyebilirsiniz. Farklı ve değişik ortamlarda duygularınız çok çabuk değişebilir. Yakın çevrenile yapacağınız planlarda abartmaya meyillisiniz.




Boğa Burcu: Bugün özel hayatınızda içinizdeki değişim isteğini, partnerinize anlatmadan harekete geçmeyin ve rahat tavırlarınızı koruyun. Ortaklaşa para konularınız devrede olurken, para harcamaya meyillisiniz.




İkizler Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde rahat ve abartılı davranışlar sergilemeniz mümkün. Kafanızdan atamadığınız iş konularınızı çözmenin gün içinde bir yolunu bulmalısınız. Kendinizi bu kadar sıkmayın.




Yengeç Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla kısa vadeli konuşmalar, bir yerlere kaçma isteğiniz üzerinde durabilirsiniz. Bulunduğunuz ortam ve çevrelerden kolay sıkılacak, farklı attaraksiyonlar içine girmek isteyeceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda oldukça heyecanlı ve istekli bir tutum içine girebilir, sosyal ortamlarda yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Herşeyi hızlı halletmeye bayılıyorsunuz. Evinizde sorumluluklarınız artıyor.




Başak Burcu: Bugün ev ve aile ortamınızda duygularınız ateşli ve heyecanlı olacak. Ev ortamlarının tadını çıkarmasını bileceksiniz. Yakın çevrenizdeki insablarka girişeceğiniz planlar sizi mutlu edebilir. Gezin, dolaşın.




Terazi Burcu: Bugün hızlı ve yoğun telefon ve haberleşme trafiğinizle, dinlenmek ve günü sakin geçirmek pek söz konusu olmayabilir. Maddi konularda zihniniz uyanık olacak ve sorunlarınıza kolaylıkla çözüm bulacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün paranız ve malınız sizin için değerli olmayabilir. Kendinize yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, bu da içgüdüsel olarak size para harcattırabilir. Hayatınızın genelinde bir hareketlilik var ama hala beklentiniz yüksek.




Yay Burcu: Bugün yerinizde duramayan yapınızla çabuk hareket etmek isteyecek, hayatınızı ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. Olayları gözlemleme yeteneğiniz bu aralar yoğun olacağından, iş hayatınızda ve sevdiklerinizle iletişiminiz iyi olacak.




Oğlak Burcu: Bugün geçmiş konu ve meseleleri kafanızda gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ama davranış olarak içinizde tutamayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artıyor.




Kova Burcu: Bugün, çalışıyorsanız farklı temalarla kendinizi ortaya koymayı tercih edebilirsiniz. Çalışmıyorsanız, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle yapılacak olan planlar hoşunuza gidebilir. Sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde birbirinizi destekliyorsunuz.




Balık Burcu: Bugün, kalabalık ortamlarda ve toplu alanlarda bulunmayı tercih edeceksiniz. Güçlü duygularınızı ve hırsınızı işinizde veya özel hayatınızda bir şekilde göstermek isteyeceksiniz. Tatil planları, yeni proje heyecanları, yüksek olacak.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR