Bugün gökyüzünde satürn- neptün üçgeni oluşacak. Hayat yolumuzda merhametli ve oldukça yaratıcı etkiler altındayız. İdealler ve hayaller gezegeni neptünün, sorumluluk verici ve öğretici satürnle güzel açı içinde olması, idellaerimizi, hayallerimizi gerçekleştirmek için sorumluluklar almamız gerektiğinin altını çizmekte. Bu dönemi iyi değerlendirelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; açık fikirli, çalışkan, cesaretli, sabırlı bir insansınız. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışıyorsunuz ve sonunda istediğinize ulaşıyorsunuz. Sabrınızın yüksek olması sayesinde engelleri kolaylıkla aşacaksınız. Bu sene, ideallerinize kavuşmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumluluklarınızı göz ardı etmeden yola çıkın.




Koç Burcu: Bugün ve sonrası sezgileriniz size bir çok konuda özellikle ortaklaşa para alanlarında nasıl hareket etmeniz gerektiğini söyleyecek. İnsanlara yardım etmek öne çıkabilir. Bugün aklınız karışık olabilir.




Boğa Burcu: Bir kaç hafta boyunca, özel hayatınız ve sosyal çevrenizde enerjileriniz rahat akmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla hayallerinizi gerçekleştirecek ortamları rahat yaratacaksınız. Gece saatlerinde kafanız karışık olabilir.




İkizler Burcu: Kariyerinize yönelik işleriniz için, idealleriniz için uygun bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bu fırsatlarınızı gerçekçiliğinizi elden bırakmadan gerçekleştirmeye çalışın. Yakın çevre sorumluluklarınızı bugün rahat halledeceksiniz.




Yengeç Burcu: Bu aralar yaratıcılığa dayalı işleriniz için hayallerinizi gerçekleştireceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz. Akşama doğru parasal kazançlarınızda artış görülebilir. Gece saatlerinde dalgınlık ve kafa karışıklığına dikkat.




Aslan Burcu: Bugün ve sonrası, ev ve aile hayatınıza dayalı ortaklaşa para konularında ideallerinizi gerçekleştirmek için uygun bir dönem içinde olacaksınız. Ayrıca bugün ailenizle ilgili elinizi attığınız her işi rahat tamamlayabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca ortaklaşa işlerinizde, iletişiminizin ve sorumluluklarınızın sizi ideallerinize taşıyacağı bir süreç içinde olacaksınız. Özel hayatınızda da yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün ve sonrası, iş alanlarınızdaki hayallerinizi, maddi olarak harekete geçirebilirsiniz. Siz yaratıcılığınızı arttırdıkça karşılığını en iyi şekilde göreceksiniz. Sosyal çevrenizden destek var. Gece saatlerinde üzerinizde uyuşukluk hissedebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün ve sonrası aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde sezgileriniz güçlü çalışacak. Hayatınız için sorumluluklarınız artarken, diğer yandan hayatın tadını çıkarmasını iyi bileceksiniz.




Yay Burcu: Bugün ve sonrası ev ve aile hayatınıza karşı empatik, duygusal ama bir o kadar fedakar tavırlarınız devreye girebilir. Onları daha iyi anlamaya başlayacaksınız. Dış ortamlarda bazı sorumluluklar üstlenebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün ve sonrası, geleceğe yönelik planlarınız için yakın çevrenizden güzel yardımlar ve etkileşimler görebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdan parasal destekler alabilirsiniz. Gece saatlerinde kafanız karışık olabilir.




Kova Burcu: İş hayatınızda parasal konularda ideallerinize uygun şartları oluşturmak üzere harekete geçebilirsiniz. İş alanlarınızda alacağınız sorumluluklar, en çok maddi konularda işinize yarayacak. Kararsızlığınızı bir kenara bırakın.




Balık Burcu: Geleceğinize yönelik planlarınızda hayallerinizi ve umutlarınızı gerçekleştireceğiniz gücü ve yardımları kendinizde bulacaksınız. Daha az tanıdığınız kişiler iş alanlarınızda sizi daha çok destekleyecekler. Özel hayatınızda kafanız bulanık.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR