Bugün satürn akrep burcuna geçecek ve 2.5 yıl boyunca bizlere gerek ruhen, gerekse ortaklaşa para konularında önemli dönüşümler ve değişimler yaşatacak. Yine bugün merkür akrep burcuna geçiyor. İletişimimizde keskin, manipülatif ve ısrarcı yanlarımız öne çıkabilir. Bugün oluşan merkür- satürn kavuşumu kalıcı işlerin göstergesi ama yüklendiğimiz sorumluluklar, hayata negatif bakmamıza neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, kendine güvenen, sosyal, ruhsal konulardan zevk alan, tartışmacı bir insansınız. Yaşamın gizemli ve bilinmeyen yönleri oldukça ilginizi çekiyor. Ailenize her zaman cömert davranacak, yeni tanışacağınız insanlardan kariyeriniz adına fayda ve yarar göreceksiniz. Bu sene, önemli karar ve sorumluluklar sizleri bekliyor. Hayata eğlenceli yanlarından yaklaşmayı unutmayın.




Koç Burcu: Satürn sizin ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca sizin ve eşinizin ortaklaşa para alanlarında önemli testler yaşayabilirsiniz. Başkalarının parası konusunda sorumluluklarınız artabilir.




Boğa Burcu: Satürn sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Özel ilişkileriniz, evlilik ve ortaklı işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenmenize neden olacak. 2.5 yıl boyunca bu alanlarınızda değişimlere ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz.




İkizler Burcu: Satürn sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Yaklaşık 2.5 yıl sürecek olan bu süreçte, kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz.




Yengeç Burcu: Satürn sizin aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda gezinmeye başlıyor. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.




Aslan Burcu: 2.5 yıl boyunca ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluklar gündeme gelebilir. Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. Endişelerden kurtulmak , sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla, satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız başlıyor. 2.5 yıl boyunca Satürn yakın çevrenizde insanlarla ilişkilerinizi sağlamlık açısından test edebilir.




Terazi Burcu: Satürn, 2.5 yıl boyunca sizi sahip olduğunuz değerler ve para alanında test etmeye başlayacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Parasal konularda bugün önemli ve kalıcı adımlar atabilirsiniz.




Akrep Burcu: Satürn burcunuza geçerek hayatınızı yeniden yapılandırmanız için sizi harekete geçirecek. Kendiniz için sorumluluk alacak, yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. İleriki yıllar için hazırlanmanın tam zamanı.




Yay Burcu: Ekim ayı itibarıyla olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye başlayabilir. Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi, işinize yaramayacak olanları hayatınızı temizlemek adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız.




Oğlak Burcu: Satürn, 2.5 yıl boyunca sizin arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Bu dönem tamamlandığında artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız. Özellikle organizasyon ve davetlere dayalı işlerde başarı sahibi olabilirsiniz.




Kova Burcu: Satürn sizin kariyer ve iş alanlarınızda 2.5 yıl boyunca dolaşmaya başlayacak. Kariyeriniz ve iş hayatınız da testleriniz başlayacak. Geçmiş dönemde inşaa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek. Bugün, iş alanlarınızda sorumluluklarınızı arttıracaksınız.




Balık Burcu: satürn burç değiştirecek ve bu sefer eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye başlayacaksınız. Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Yine bugün önemli bir seyahat veya iş sorumluluğu devreye girebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR