Bugün itibarıyla venüs başak burcuna geçiyor, 3 hafta boyunca ilişkilerimizde pratik, mükemmeliyetçi ve eleştirel tavırlarımız ön planda olabilir. Duygusal konulara yaklaşımımız soğuk olabilir. Ayrıca bugün venüs burç değiştirmeden önce satürnle yaptığı olumlu açıyla, önemli ilişkilerimizi parasal işlerimizde kalıcı adımlar atmak için kullanabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, sempatik ve anlayışlı bir insansınız. Adalet ve yargı duyunuz çok gelişmiş. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli, kendinizi gereksiz konularda üzmemelisiniz. Hayatınız boyunca size güvenen insanlar ve dostlarınız olacak. Hayatınızı değiştirecek bir mirasınız olabilir. Bu sene, özel hayatınızda veya parasal işlerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz.




Koç Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız. Kilo alımına veya hijyen ve diyet yapmaya meyilli olabilirsiniz. Bugün, aşk hayatınızda ve iş alanlarınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz.




Boğa Burcu: Venüs 3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. Bugün, ev ve aile hayatınızda ciddi ve sorumluluk üstlenen yanlarınızla hareket edeceksiniz. Yapılması gerekenler öne çıkacak.




İkizler Burcu: Venüs, ev, aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Yine tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Bugün, evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Venüs sizin yakın çevre alanınızı etkilemeye başlayacak. Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Bugün, ailenize ve ev hayatınıza yönelik parasal sorumluluklar üstlenebilirsiniz.




Aslan Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz . Ayrıca bugün, yakın çevrenizde güçlü ve sağlam bağlantılar içinde olacaksınız.




Başak Burcu: Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek ve göstermek için harekete geçirecek. Özel ilişkilerinizde açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak. Bugün maddi konularda beklenemedik yardımlar görebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu 3 haftalık dönem içerisinde soğuk ve duygusuz hareket edebilir, ilişkilerinizde ve sosyalliğiniz de biraz geriye çekiliyor gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Bugün, sosyal ortamlarınızda kalıcı ve uzun soluklu bağlantılar devreye girebilir.




Akrep Burcu: Venüs, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Organizasyonlar, davetler, kalabalık yerler içinde olacaksınız. Bugün, kariyerinizde sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.




Yay Burcu: Venüs, bugün itibarıyla sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olacaksınız. Bugün, sosyal çevre alanlarınızda kalıcı ve istikrarlı işlerinizin peşine düşebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. İş hayatınız için beklediğiniz para desteğini kolaylıkla alacaksınız.




Kova Burcu: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda mükemmeliyetçi ve pratik yanlarınız 3 hafta boyunca ön planda olmaya başlayacak. Bugün, sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar devreye girebilir. Önemli bir seyahat gündeminizde olacak.




Balık Burcu: Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. İlişkinizde sorunlarınız varsa onları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız. Özel hayatınızda, işlerinizde insanlara karşı anlayışlı ve sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz gerekecek.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR