Ekim ayına ay koç burcu etkisiyle biraz aktif ve huzursuz başlayabiliriz. Dolunaydan aldığımız etkilerle bu hafta ani ve düşüncesiz hareket etmeye meyilliyiz. Çarşamba günü, önemli ilişkilerimizi parasal işlerimizde kalıcı adımlar atmak için kullanabiliriz. Perşembe günü, özel hayatımızda aldanmalara hazırlıklı olalım. Cuma günü ise, 2.5 yıldır terazi burcunda bulunan satürn akrep burcuna geçecek. Geçtiği an itibarıyla merkürle birleşerek, önemli işlerimiz için bize sorumluluk aldırtacak. Cumartesi günü yaratıcılığımız artarken, Pazar günü mars yay burcuna geçecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, düşünceli, zarif, klas bir insansınız. Güzel şeylere olan ilginiz çok fazla. Her zaman temiz ve iyi giyinmeyi seviyor, bazen insanları dış görünüşlerine göre değerlendiriyorsunuz. Bu sene, duygusal hayatınızda kendi isteklerinizi ön plana alacaksınız. Maddi konularda şansınız yüksek olabilir. ü




Koç Burcu: Ekim ayına özel ilişkileriniz, evlilik hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede olarak başlıyorsunuz. Bugün öğlen saatlerinde hayatınızı ilgilendiren insanlarla aynı düşünceleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu aya çalışma alanlarınız aktif ve yoğun olarak başlıyorsunuz. Bu alanda bir kaç yıldan beri elde ettiğiniz deneyimleri, önümüzdeki dönem kullanmalısınız. Bugün, isteksizliğiniz yapmanız gereken işlere yansıyabilir.




İkizler Burcu: Ekim ayına çocuklarınızla ilgili konular ya da aşk hayatınızın konuşmalarıyla giriş yapabilirsiniz. Bugün yakın çevre ilişkilerinizde anlayışınız yüksek akarken, sosyal ortamlarda bazı anlaşmazlıklarınız oluşabilir.




Yengeç Burcu: Ekim ayına eviniz veya ailenizle ilgili konulara yoğunlaşarak merhaba diyeceksiniz. Bugün iş ortamlarınızda, maddi konularda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün ve yarın ailenizi işleriniz yüzünden ihmal etmeyin.




Aslan Burcu: Ekim ayına akraba, kardeşleriniz veya iletişime dayalı işleriniz devrede olarak giriş yapıyorsunuz. Bugün uzak yerlerden alacağınız haberlerde mantığınızı devreye sokmalısınız. İstediklerinizi yapabileceğiniz bir gün.




Başak Burcu: Ekim ayına parasal konularınız ve kazançlarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün ortaklaşa para alanlarınızda mantıklı yanlarınızı devreye sokmanız gerekecek. Çok fazla kalabalık ortamlarda olmayı istemeyeceksiniz.




Terazi Burcu: Ekim ayı sizin ayınız. Hayatınıza dair kişisel her tür girişim ve adımlarınız için bu aydan yararlanmalısınız. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı platformda buluşmak kolay olmayabilir. Sosyal ortamlarınız size ışık yakacak.




Akrep Burcu: Ekim ayına planlarınızı gözden geçirerek ve hazırlık yaparak başlıyorsunuz. Özellikle iş alanlarınız ve yapmanız gerekenler bugün devrede olacak. İşinizi ileri noktaya taşıyacak olan ilişkilerinizi bugün değerlendirin.




Yay Burcu: Ekim ayına sosyal çevreniz ve organizasyona yönelik işleriniz aktif olarak başlıyorsunuz. Enerjinizi iyi kullanamadığınız halde, hızlı olan koşturmalarınız sizi yorabilir. Yaratıcı bir sürece doğru gidiyorsunuz.




Oğlak Burcu: Ekim ayına kariyer ve iş alanlarınızdaki sorumluluklarla giriş yapacaksınız. Bugün işlerinizi evinizden yönetmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda, ortaklaşa para konularınız ve hesaplarınız devrede olabilir.




Kova Burcu: Bu aya seyahat programlarınız, eğitim konuları ve dış işleriniz aktif olarak giriş yapacaksınız. Yakın çevre ilişkilerinizde bugün yardım almaya meyilli olabilirsiniz. Kafanızdaki bazı düşünceleri olumsuz tarafa çekmemeye çalışın.




Balık Burcu: Ekim ayına ortaklaşa para konularınız, ödeme veya alacak dengenizi oturtmaya çalışarak başlıyorsunuz. Bir kaç yıldır yaşadığınız deneyimleri ve değişimleri gözden geçirebilirsiniz. Maddi konularda bugün şansınız yaver gidecek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR