Bugün ve birkaç gün boyunca Ay Terazi’de dolaşacak. Bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Özel hayatımız ve ilişkilerimiz gündemimizde olurken, sosyalliğimizde artışlar görülebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; analizci, çözümcü, ticarete yatkın, sosyal bir insansınız. Teknik konularda üstünüze yok. Ticarete yönelik zekanız çok fazla ama biraz tembelliğe eğiliminiz yüzünden hayatınızdaki önemli fırsatları kaçırma ihtimaliniz var. Arkadaşlarınız ve ilişkilerinizde bencilliğinizi frenlemeli, daha insancıl yaklaşımlar sergilemelisiniz. Bu sene, ilişkilerinizde denge kurabilirsiniz.




Koç Burcu: Özel hayatınızda bugün sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız önem kazanabilir. Olaylara mantık çerçevesinden yaklaşacaksınız. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler hayatınızda istediğiniz değişimlere neden olabilir.




Boğa Burcu: İş hayatınızda bugün mantıklı ve çözüme yönelik hareket edeceksiniz. Yine sağlığınıza gereken yatırımı yapmalısınız. Aile hayatınızdaki güzel etkileşimler üzerinizde güzel etkiler bırakacak.




İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızda bazı önemli konuşmalar yapacaksınız. Mantığınızla hareket etmek size kazandırabilir. Kendinizi mutlu hissetmeniz, çevrenizle ve arkadaşlarınızla yapacağınız işleri güçlendirebilir.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızdaki ilişkilerinizde herşeye tek bir açıdan bakmamaya çalışın. Bugün aklınız çözüme yönelik çalışabilir. İş hayatınızdaki önemli değişimler parasal olarak işinize yarayacak.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle bir arada olacağınız zamanlarda onların sorunlarına çareler üretirken tek taraflı düşünmemeye çalışın. Dış ortamlardaki değişimler bu dönemde en çok sizin işinize yarayacak. Şansınız yüksek.




Başak Burcu: Parasal konularda duygularınızla değil, mantığınızla adım atmak bugün işinize yarayabilir. Ortaklaşa para hanenizdeki değişimler ve olaylar sizi her tür olumsuzluktan koruyacak. Maneviyatınıza güvenin.




Terazi Burcu: Bugün duygularınızdan bahsetmek, kendinizi ve yapacaklarınızı anlatmak hoşunuza gidebilir. Her tür sorununuza çözüm kolay bulacaksınız. Özel hayatınızdaki değişimler sosyal ortamlarda şansınızı yüksek tutacak.




Akrep Burcu: Bugün geçmiş konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Geldiğinde konulara çözümcül yaklaşacak ve geçmişin sizi çok da incitmediğine şahit olacaksınız. İş değişimleriniz, kariyerinizi destekliyor.




Yay Burcu: Arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız bugün yüksek çalışacak, her tür soruna kolay çözüm bulmaya yatkın olacaksınız. Yaratıcı ve değişik fikirleriniz ve tavırlarınız insanlardan tarafından kolay kabul görebilir.




Oğlak Burcu: Bugün iş alanlarınızda duygusal olarak konuşkan ve kendinizi gösterme isteğiyle dolu olacaksınız. Sorunlara çözümcül yaklaşacaksınız. Ailenize yapacağınız parasal yardımlar sizi mutlu edebilir.




Kova Burcu: Bugün dış ortamlarda ve bulunacağınız yerlerde konuşkan ve kendinizi ortaya koyan yapınızla ilerleyeceksiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şanslı etkileşimleriniz olacak. İletişiminiz size kazandırabilir.




Balık Burcu: Ortaklaşa para konusunda bugün mantıkla ilerleyecek ve işlerinizi kolay halledeceksiniz. İş hayatınızdaki güzel etkileşimler, parasal değişimlerinizi dengelemeye ve size yeni şanslar yaratmaya yarayacak.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR