Bu pazar, Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. İlişkilerimiz mesafeli olabilir, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir ya da insanları bir çok konuda eleştirebiliriz. Maddi konulara kafamız takılı olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; gururlu, nazik, hüzünlü, insancıl birisiniz. Duygusal tarafınızı, mantığınızla dengelemek durumundasınız. Farklı ve değişik yerlerde bulunmak, sizi harekete geçirebilir. Her anlamda sabırlı ve mutlu olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu sene işinizde kendinizi göstereceksiniz.

Koç Burcu: Bugün daha çok yapılması gereken rutin işler devrede olacak. Yapılması gereken işlerinizin altından kolaylıkla kalkacaksınız, bir yandan da sağlığınızı abartmaya meyilli olacaksınız. Dış ortamlarda sinirleriniz çabuk zıplayabilir.




Boğa Burcu: Aşk hayatınız ve eğlenceli konular devrede olacak. Sevdiğiniz insanla romantik anlar söz konusu olabilir. Tamamlanması gereken günlük işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Maddi konularda fazla harcamalardan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Aile hayatınızda, aile büyüklerinizle sevdiğiniz insanlarla paylaşımlarınızı artıracaksınız, güzel vakitler geçireceksiniz. Eviniz için yapacağınız alışverişler varsa bunlar devrede olacak. Sabah saatlerinde iletişiminiz aktif.




Yengeç Burcu: Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizle olan konu ve olaylar aktif olmaya başlayacak. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz, akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Sabah saatlerinde agresif tutumlardan kaçınmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün maddi konular kafanızı kurcalıyor olacak, harcamalarınız hızlanabilir. Sevdiklerinizle keyfinizi yerine getirecek ortamlar içinde olmaya özen gösterin. Kişisel alanlarınız bir yana maddi konularda kafanız fazla çalışıyor.




Başak Burcu: Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz o enerjisizlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Kendiniz ve sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyecek, havadar yerlerde bulunacaksınız. Sabah saatlerinde ailenize karşı anlayışlı olun.




Terazi Burcu: Bugün, biraz geri planda durmak isteyeceksiniz özellikle başınızı dinleyebilirsiniz, yalnız olmaktan keyif alabilirsiniz. Yardımlaşma gerektiren her türlü iş ve konu için uygun şartlar altında olacaksınız.




Akrep Burcu: Daha çok sosyal ortamlar ve arkadaş çevreniz devrede olacak. Ailenize ayırdığınız vakit, bu iki gün boyunca, daha fazla dış ortamlarda, sevdiğiniz insanlarla geçirecek zamanları işaret ediyor.




Yay Burcu: Daha fazla göz önünde bulunacaksınız, gezmek dolaşmak, kalabalık ortamlar içerisinde olmak, vaktinizi diğer insanların yanında geçirmek etkisi yüksek olacak. Enerjinizi etkili bir şekilde kontrol etmeye çalışın.




Oğlak Burcu: Dış ortamlarda, seyahatte ya da tatilde uzakta bulunan akrabalarınızla bir arada bulunacak, beraber olduğunuz insanlarla güzel, eğlenceli, keyifli vakitler geçireceksiniz. Maddi alanlarda temkinli olacaksınız.




Kova Burcu: Bugün, para harcamaya meyilli olabilirsiniz, para harcamaktan mutluluk duyabilirsiniz. Diğer insanlarla yapılacak ortaklaşa adımlar ve planlar sizi mutlu edebilir. Sosyal ilişkilerinizde tavırlarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanının programına göre hareket etmek ön plana çıkabilir, onunla beraber romantik ortamlarda bulunmak, paylaşımlar içerisinde olmak, ilişkiniz ile ilgili planlar yapmak söz konusu olacak.





















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR