Bu Cuma devreye giren Venüs- Satürn karesi ilişkilerimizde bizi zorlayabilir. Kendimizi mutsuz, yalnız hissedebiliriz. Bazı ilişkilerde bitişler, sonlanmalar ve sıkıntılar görülebilir. Yine Venüs Parayla bağlantılı olduğu için haftanın bu son gününde piyasalarda düşüşler görülebilir. Yine bugün enerji alanımız değişiyor. Mars İkizler burcuna geçecek ve yaklaşık 2 ay boyunca enerjimizi iletişime, sosyal medyaya, yakın çevremize yöneltmeye başlıyoruz. Eylemden çok fikirsel mücadeleler önem kazanıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; azimli, sabırlı, özenli, iradeli, ne istediğini bilen bir insansınız. Sanata karşı özel yetenekleriniz var. Saygın ve etkili bir çevreniz var ve dostlarınız size çok bağlı. Yaşamda bir çok konuda şansınız yüksek olacak ve pek çok kez önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Bu sene, ilişkilerinizi yakın plana almalısınız.


Koç Burcu: Özel hayatınızda, eğitim, seyahat veya gelecek sorumluluklarınız gerilim ve sıkıntı oluşturabilir. İlişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bugün itibarıyla iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak.

Boğa Burcu: Organizasyona dayalı işlerinizde, takım çalışmalarında ilişki sorunlarına açık olacaksınız. Arkadaşlarınızla maddi konularda tartışmalara girmeyin. Bugün itibarıyla paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Harcamalarınız da artabilir.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda sizi zorlayan durum ve olaylar söz konusu olacak. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak.

Yengeç Burcu: İşle ilgili konularda insanlarla olan ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar, oluşabilir. Bugün itibarıyla kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu: Maddi konularda ilişkilerinizde bazı çıkmazlar ve sorunlara açıksınız. Harcamalarınızı daha kontrollü yapmaya çalışın. Bu dönemde hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.

Başak Burcu: İlişkilerinizde birtakım sıkıntılar oluşabilir. Bir ilişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Bugün itibarıyla kendinizi göstermekten, toplumsal konularla ilgilenmekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin.

Terazi Burcu: Sıkıntılarınızı ve problemlerinizi göstermek istemeyeceksiniz ama içten içe bir anlamda hayatın sizi zorladığını ve yalnız bıraktığını düşünebilirsiniz. İş ilişkileriniz ve sağlıkla ilgili konularda sorun ve problemler devreye girecek. İletişimsel konular, seyahat, eğitim alanlarınız hızlanıyor.

Akrep Burcu: Hem aşk hem iş ilişkilerinizin bozulma ihtimali olabilir. Aşırı iyimserlikle hareket etmeyin, riskli işlerden kaçının, Bugün itibarıyla enerjinizi banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız.

Yay Burcu: Aile hayatınızda sıkıntı ve problemler yaşamaya açıksınız. Ailenizden bazı insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalabilir.

Oğlak Burcu: Bazı ilişkilerinizde sonlanmalar, sıkıntı ve problemler oluşabilir. Bugün itibarıyla çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Alerjiler ve göğüs alanlarınızda bazı sorunlara karşı dikkatli olun.

Kova Burcu: İlişkilerinizde kendinizi yalnız, yorgun, sıkıntılı hissedebilirsiniz. Ticari ilişkilerinizde veya parasal konularda zorlanmalar karşınıza gelebilir. Aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi eğlenceli konulara aktarmak isteyeceksiniz.

Balık Burcu: İş sorumluluklarınızı üzerinize almak istemeyeceksiniz. Bazı noktalarda kendinizi toplum önünde yalnız hissedebilirsiniz. Bu dönemde aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Ailenizle tartışmalardan uzak durun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR