Bu Pazar ve haftabaşı Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Acil olmadıkça bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeli ve operasyonlarından kaçınmalıyız. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bir işi başlatıyor ama devamını getirmekte zorlanıyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmamalı, çabalarınızı başarı için ortaya koymalısınız. Kurnaz taraflarınızı biraz daha öne çıkarmaya çalışın ve kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Bu sene, kariyerinizde önemli atılımlarınız olabilir.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarda kendinizi çok rahat harekete geçirecek, arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarda duygusal olarak rahat edeceksiniz. Sevdiklerinizle bağlantılarınız bugün kuvvetli akabilir.

Boğa Burcu: Kariyer ve iş hayatınızda bugün çok çabuk gaza gelip, hırslı yanlarınızla işlerinizi kolay organize edeceksiniz. Önzezilerinizi doğru kullanarak göz önünde olacağınız yerlerde doğru kararlar vermeye yatkınsınız.

İkizler Burcu: Bugün eğlenceli yönlerinizle dış ortamlarda bulunmak ve kaçma isteğinizin yüksek olmasıyla ağır yükümlülükler altına girmek istemeyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda farklı düşünecek ve kendinizi mutlu göreceksiniz.

Yengeç Burcu: Aile hayatınızda bugün barışkes halinde olabilir, sevdiklerinizle ortak paranızı değerlendirmek için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda farklı yaklaşımlar kendinizi rahat hissetmenize neden olacak. Duygularınızı gizlemeye yatkınsınız.

Aslan Burcu: Bugün gerek yakın çevre ilişkilerinizde, gerekse özel hayatınızda ortaklaşa hareket etmek isteyebilirsiniz. Seyahatler ve devamlı hareket halinde olmak sizi hayata daha fazla bağlıyor. Yeni planlar peşindesiniz.

Başak Burcu: Günlük yapmanız gereken işlerinizde önceliğiniz parasal konuları halletmek olmalı. Günün geri kalanında harcamalarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Yakın çevrenizle bağlantılarınızda birbirinizi anlamak zor olabilir.

Terazi Burcu: Bugün eğlenceli konu ve olaylar içinde yer almak isteyebilirsiniz. Hayat girişimleriniz açısından sizi destekliyor, özel hayatınızdaysa rahat hareket ve tavırlarınız sevdiğiniz insanla daha fazla yakınlaşmanıza neden olabilir.

Akrep Burcu: Aile yaşantınızda bugün enerjinizi harcamak isteyebilirsiniz. Onlara karşı verdiğiniz sözler sizin kişisel beklentilerinizle uyuşmasa bile işlerinizi kolay toparlamasını bileceksiniz.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle, sosyal ortamlarda bulunmak ve eğlenceli işlerin peşine düşmek isteyebilirsiniz. Hayat girişimlerinizde güzel gelişmeler altındasınız yalnız bazı arkadaş ilişkilerinizde zorlanmalar görülebilir.

Oğlak Burcu: Geri planda durduğunuz bugünlerde iş hayatınızdaki gelişmeler sizi hareketlendirebilir. Arkadaş çevrenizle bazı anlaşmazlıklar olsa bile durumları kolay toparlamasını bileceksiniz.

Kova Burcu: Eğitim, seyahatle ilgili girişimlerinizde bugün rahat hareket edeceksiniz. Toplum önünde bazı ilişkilerinize daha naif davranmalısınız. Farklı düşünceler ve duygular zor işlerinize daha kolay adapte olmanızı sağlayabilir.

Balık Burcu: Bugün daha çok hayal kurmak ve kendinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Psikolojinizi çabuk değiştiren konu ve olaylarla daha fazla ilgili olacaksınız. Maddi konularda hemen kararlar almak isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR