Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çok güçlü donanımlara sahip olduğunuz halde, değişkenliğinizle çok çabuk yön değiştiriyor ve iş hayatınızda zorlanıyorsunuz. Size yardım eden gizli insanlar sayesinde yapacaklarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bu sene, hayatınızda oldukça keyifli gelişmeleriniz olacak.

Koç Burcu: Hayatınızdaki ilerlemelerin peşindesiniz. Bazı konularda mantığınızı kullanmalısınız. İşlerinizin peşine düştüğünüz bu süreçte sevdinize daha fazla vakit ayırmalı, sorumluluklarınızı bilmelisiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda bugün daha mantıklı ve orabtılı kararlar alabileceksiniz. Dün hayata daha olumsuz bakarken, bugün iş alanlarınızda keyifli atılımlar söz konusu. Yanıltıcı etkilere dikkat edin.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde duygularınızı iyi koordine edeceksiniz. Önemli çözümler karşınıza gelebilir. Aşk hayatınızı hareketlendirmeli ve hayattan daha çok keyif almalısınız.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızdaki sorumluluklarınıza bugün daha mantıklı ve kararlı çözümler üretebilirsiniz. Ailenizdeki insanlarla yapılacak aktiviteler sizi mutlu edebilir. Onların işlerinize koşturacaksınız.

Aslan Burcu: Aşk, eğlence sizin işiniz, bugün eğlencede ve çocuğunuzla olan konuşmalarınızda mantığınızla duygularınızı ortak çalıştırabilir, güzel kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle planlarınız sizi mutlu edebilir.

Başak Burcu: Aile hayatınızdaki bazı konuşmaları etkili bir şekilde çözümleyebilir, herkesin hoşuna giden kararlar alabilirsiniz. Parasal işlerinizi kolay halledecek, elinize geçmesi muhtemel bir para konusunu konuşacaksınız.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizin sorumlulukları artarken bugün olayları daha kolay ve net görecek, mantığınızla işlerinize çözüm üreteceksiniz. Kısa vadeli planlarını ruhen sizi yukarılara taşıyabilir. Çevrenizden destek var.

Akrep Burcu: Maddi konular üzerine eğildiğiniz bu dönemde çözüme yönelik adımlar hızlanıyor. Hayatta herşeyi akışa bıraktığınızda daha rahat sonuçlar alıyorsunuz. İş hayatınızda oldukça farklı ve yenilikçi davranacaksınız.

Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızın üzerine düşecek, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla yapılacak planların size daha fazla yaradığını göreceksiniz. Hayatınızdaki canlanmayı iyi organize etmeniz gerektiğinin farkındasınız.

Oğlak Burcu: Geri plandan yürütülen işlerinizde hayat sizi aydınlatıyor, konuların arka taraftaki işleyiş tarzını farkedeceksiniz. Kariyerinizde sizi destekleyen insanlar var ve onlardan aldığınız güçle bugün işleriniz kolay hallolabilir.

Kova Burcu: Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan aldığınız enerjiyle işlerinizi daha kolay ve etkili bir şekilde organize edebilirsiniz. Yüksek fikirler, farklı insanlar içinizdeki ilhamı daha fazla canlandırabilir.

Balık Burcu: Kariyerinizdeki ve iş alanlarınızdaki konuşmalarınızı bugün duygularınızı ve mantığınızı ortaya koyarak çözmleyeceksiniz. Maddi konularda daha esnek adımlar atacaksınız. Birşeyler değişiyor ve siz bu değişimden keyif alıyorsunuz.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR