Bu Salı, öğleden sonra saat 15:18 ta yay burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu Yeniay yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitim, hukuk, medya alanlarımızı ilgilendirecek. Bu alanlardaki başlangıç ve kararlarımızı uygulayabiliriz. İlişkilerimize dikkat etmek önem kazanıyor. İlişkilerimizdeki sıkıntı ve sorunlar, sıkılganlıklar bu yeniay da devrede.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kolay kolay mutlu olamıyorsunuz. Sorunlar ve çözülmeyi bekleyen durumlar ilginizi çekiyor. Akrabalarınızla ilgili problem veya sorunlar yaşamanız mümkün. Sabırlı olduğunuz takdirde büyük paralar kazanabilir, iyi konumlara yükselebilirsiniz. Bu sene, hayatınızda oldukça hareketli ve hızlı hareket edebilirsiniz.




Koç Burcu: Yeniayla beraber gelecek için atacağınız adımlar hızlanıyor. Seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, akademik konular, medya, hukuk, ticaret alanlarında önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Yeniay ortaklaşa parasal konularda yeni adımları karşınıza getirecek. Yani borç ve kredi almak istiyorsanız, yeniay sonrası yapmak sizin yararınıza olacak. Partnerinizin hayatındaki parasal konularda da önemli adımlar devrede.




İkizler Burcu: Yeniay, ikili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızla ilgili konularda önemli adımları destekliyor. Evlenmeye karar verdiyseniz kararınızı uygulayabilirsiniz. Ortaklaşa atılacak adımlar için de bu yeniayı kullanın.




Yengeç Burcu: Yeniay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Bu Yeniay ile beraber bazı işlerinizde, ortaklaşa adım attığınız işlerinizde birtakım sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz, iş, hizmet ve sağlığınızla ilgili konularda önemli adımlar ve kararlar da devrede olacak.




Aslan Burcu: Yeniay ile beraber aşk hayatınızda önemli kararlar daha fazla gündeminize yerleşecek. İşinizle ilgili konularda, bir iş ilişkisinin bozulması ya da var olan ilişkilerinizden daha farklı ilişkilerin dikkatinizi çekmesi gibi durumlar bu zamanda gündeme gelebilir.




Başak Burcu: Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda yeni başlangıç ve kararları karşınıza getirecek. Ailenizle ilgili her tür konuda alacağınız kararları bu Yeniay çerçevesinde yapmaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Yeniay, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda önemli olacak. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında aynı zamanda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlardaki yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yeniay, parayla ilgili konularda yeni adımlarınızı, yeni kararlarınızı, yeni başlangıçlarınızı destekliyor. Parasal işlerinizde yeni başlangıç ve kararlarınızı bu Yeniay sonrası devreye sokabilirsiniz.




Yay Burcu: Kasım ayını, kişisel hayatınızı ilgilendiren her tür yeni başlangıcınız için çok keyifli bir Yeniay ile kapatıyorsunuz. Artık sizin zamanınız geldi. Şimdi bütün fikirlerinizi ve girişimlerinizi başlatma zamanı.




Oğlak Burcu: Yeniay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Diğer burçların aksine yeni girişimlerden, adımlardan kaçınmalı, sadece ve sadece planlarınızı gözden geçirmelisiniz.




Kova Burcu: Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda önemli başlangıç ve kararlarınızı uygulamak için bu Yeniay’ı devreye sokabilirsiniz ama iletişimsel konularda bazı ilişkilerinizde sıkıntılar ve zorlanmalar bu süreçte karşınıza çıkabilir.




Balık Burcu: Kariyer evinizde oluşan bir Yeniay ile bu ayı kapatıyorsunuz. Bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili her tür görüşmenizi, konuşmanızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın devrede olduğu geleceğe yönelik işlerinizde de ufak tefek ilişki bozulmaları oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR