Haftaya Ay Akrep Burcu'ndayken ama tüm gün boşlukta olarak başlıyoruz. Kafamıza takılan duygusal konular, unutamadığımız olaylar bizi yorabilir. Salı günü öğleden sonra saat 15:18 ta yay burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu Yeniay yabancılarla yapılacak işler, seyahat, eğitim, hukuk, medya alanlarımızı ilgilendirecek. Bu alanlardaki başlangıç ve kararlarımızı uygulayabiliriz. İlişkilerimize dikkat etmek önem kazanıyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; bazı konularda ağır hareket etmeniz bazen ayağınıza kadar gelen şansları tepmenize neden oluyor. Sunum, şarkı söylemek ve ön planda olacak meslekler ilginizi çekebilir. Hayatınızda akrabalarınızdan ve yakınlarınızdan hep destek göreceksiniz. Bu sene, hayatınızda kadersel temalar ön planda olacak. Kendinizi akışa bırakın.

Koç Burcu: Bugün kendinizi ve etrafınızdaki olayları etraflıca gözden geçirmek için uygun birgün. Çok önemli kararlar almamaya ve biraz olayların akışına kendinizi bırakmaya ihtiyacınız var. Yeni adımlara çok az bir zaman kaldı.

Boğa Burcu: Bugün karşı taraftan onay alma ihtiyacınız yüksek akarken gün içinde duygusal taraflarınızı göz ardı edebilirsiniz. Parasal konularda önemli konuşmalar akarken kararlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

İkizler Burcu: Haftaya rutin işlerinizle başlıyorsunuz, önemli işlerinizi tamamlamalı, yenlikleri hayatınıza davet etmek için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz. İlişkilerinizdeki sorumluluklar sizi yorabilir.

Yengeç Burcu: Bugün günlük akışınızı düzenlerken çok büyük adımlardan kaçının. İş sorumluluklarınız yüksek ama henüz yenilikler adına desteklenmiyorsunuz. Birkaç gün daha beklemek faydalı olabilir.

Aslan Burcu: Ailenizle veya ev ortamlarında bulunmak önem kazanırken, aile hayatınızda da işlerinizi istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz. Bugün sizi destekleyen kişilerden destek almaya çalışın.

Başak Burcu: İletişimsel koşturmalarınız sizi yormuş durumda, ailenizle ilgilenmek istiyorsunuz yalnız önemli girişimleriniz için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz. Akşam saatlerinde takıntılarınız artabilir.

Terazi Burcu: Bu haftabaşı halletmeniz gereken işlerinizi erteleyebilir veya keyfe keder davranabilirsiniz. Kafanızdaki açılımlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz. Maddi konularda hırslarınızı gözden geçirmelisiniz.

Akrep Burcu: Kişisel istekleriniz, arzularınız konusunda bugün kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek. Planlarınızın dışına çıkabilirsiniz. Maddi konularda sorumlu atılan kararlar, başlangıçlar için yarın oluşacak yeniay ı bekleyin.

Yay Burcu: Gün içinde kendinizi olayların akışına bırakmak ve geri planda durmak önem kazanıyor. Geçmişi kafanızda döndürmenin bir manası yok. Hayatınız yapılanırken, sabırsız adımlardan kaçının, yarından sonrası sizi destekliyor.

Oğlak Burcu: Gelecek arzularınız, sosyal çevrenizdeki konuşmalarla şekilleniyor ama acele etmemeli, biraz daha ağırdan almalısınız. Sosyal ortamlarınız için para harcama dürtünüz şu sıralar yüksek.

Kova Burcu: Bugün iş hayatınızdaki konuşmalarınız, görüşmeleriniz hız kazanabilir ama bunlardan gerektiği gibi bir verim alamayabilirsiniz. Geleceğiniz adına atacağınız adımlar için acele etmeyin, az kaldı.

Balık Burcu: Dış ortamlarda vakit harcamak, seyahat içinde bulunmak veya bir seyahatin yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde güzel adımlar söz konusu ama yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR