Bu cuma gezegenlerden alacağımız etkiyle, oldukça hareketli, abartılı fırsatlar karşımızda. İlişkilerimizde dramayı ve derinliği seveceğiz. Sevgimizi gösterirken kıskançlığa, yönlendirmeye, sahiplenmeye dikkat etmeliyiz. İlişkilerimizde bizi değiştirecek ve dönüştürecek olaylar yaşayabiliriz. Hırslarımız, ılımlılığın ve anlayışın önüne geçebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; teknoloji ve elektronik alanlar ilginizi çekiyor. Siz insanlara karşı oldukça saf ve dürüst yaklaşırken, kendi çevreniz ve arkadaşlarınız size bu şekilde yaklaşmayabilir. Gözünüz her zaman açık olmalı. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli ve ihmal etmemelisiniz. Bu sene şansınız bol olacak yalnız hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermeyin.

Koç Burcu: Güçlü ilişkiler iş hayatınızda sizi olumlu etkileyebilir. Özel hayatınızdaysa, göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanın tutkuyla, biraz kıskançlıkla ve yönlendirmeyle ilişkinizi ve sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz.

Boğa Burcu: Yurtdışında, seyahat halindeyken tanıdığınız insanların üzerinizde çok büyük değiştirici ve dönüştürücü özellikleri olduğunu görebilirsiniz. İşinizdeki değişim ve dönüşümler, bugün itibarıyla daha fazla devreye giriyor.




İkizler Burcu: Özel hayatınız ve özellikle tutkularınızla ilgili konulara biraz dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanı sahiplenici özellikleriniz ön planda olabilir, bu durum, aranızdaki ilişkide birtakım güç çekişmelerine neden olabilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda tutkularınız yüksek çalışacak. Sevdiğiniz insanı sahiplenmek, kıskançlık yapmak, belki manipüle etmek, güçlü duygularla ona sevginizi göstermek zaman zaman sizi zorlayabilir.

Aslan Burcu: Yakın çevrenizle ve iletişimle yapacağınız işlerinizde gerginliklerinizi kontrol edin, Şanslısınız ama bazı inatlaşmalarınız, haklılığınız konusunda ısrarlarınız ilişkilerinizi bozabilir.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda, parasal konularda biraz abartacaksınız, eğlenceye daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz, sevdiğiniz insanla daha fazla bir arada olmak isteyeceksiniz. Güçlü duygularla hareket edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Evinizde önemli bir değişime kalkışıyor olabilirsiniz. Bu aralar abartılı herşeyden uzak durun. Harcamalarınızı kontrol edin.

Akrep Burcu: Maddi anlamda para harcayabilir ve yakın çevreniz için yapacağınız bu harcamaların ucunu kaçırabilirsiniz. İletişiminizde sevdiğiniz insana karşı baskıcı, kıskanç, manipüle edici durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Yay Burcu: Sosyal çevrelerde abartılı hareket etmeye karşı dikkatli olun. Parasal konularda biraz ipin ucu kaçabilir. Çevrenizle hareket etmeyi seviyorsunuz yalnız özel ilişkilerinizde dengeyi korumak önemli olmalı.

Oğlak Burcu: Güçlü ve etkili davranarak, canınızı dişinize takarak çalışmanız ve kurduğunuz güzel ilişkiler, iş hayatınıza da olumlu yansıyabilir ama çok çabuk da tepki vermeye ve köprüleri atmaya meyillisiniz.

Kova Burcu: Seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz, farklı yerlerde bulunuyorsanız kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Tutkularınız devreye girecek ve güzel gelişmeler karşısında hayatı çok fazla düşünmeden yaşama isteğiyle dolu olacaksınız.

Balık Burcu: Sosyal çevrelerde arkadaşlarınızla bir aradayken hem harcamalarınıza dikkat etmek hem de güçlü duygularla onları yönlendirmek isteyeceksiniz. Etrafınızda olup bitenlere karşı farkındalığınızı yüksek tutun.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR