Bugün gökyüzünde devreye giren Merkür-Jüpiter olumlu açısıyla eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, seyahat, iletişim, hukuki işlerimizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Teklifler ve fırsatlar karşımıza gelebilir. Fikirlerimizde hayatın bizi desteklediğini göreceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; felsefe, konuşma ve hayatın anlamlarını keşfetme sizin için önemli. Ticaret hayatında bir iş yaparsanız çok başarılı olabilirsiniz. Ayrıca bilim ve fen alanlarında da şanslarınız olacak. Özgür yapınız nedeniyle özel hayatınızda fırtınalı günler yaşayabilirsiniz. Bu sene, çok önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Hayat sizi destekliyor.

Koç Burcu: Ortaklaşa girişilecek her tür işinizde imzalar, kalıcı adımlar atılabilir. Bir yandan ikili adımlarda iyi hissedeceksiniz, diğer yandan sorumluluklarınız bakış açınızda sizi bir parça da olsa daraltacak.

Boğa Burcu: Bugün ortaklaşa para arayışlarınızda oldukça şanslısınız. Yaptığınız işlerin karşılığı karşınıza gelebilir. Bir iş teklifi, parasal teklif gündeminize gelecek. Kararsızlıklarınızı kendinize saklamaya çalışın.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir, güzel teklifler alabilirsiniz.. Ortaklaşa iş yapıyorsanız aşkla, kendinizi ortaya koyarak adımlar atacaksınız. Aile hayatınızda bazen kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Evinizle, gayrimenkulle ilgili yapılması gereken işleriniz çok kolay bir şekilde hallolacak ve siz bu işleri yaparken çok büyük keyif alacaksınız. Bir yandan da iş yükünüzün arttığı zamanlardasınız.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda yakın çevrenizden alacağınız bir teklif sizi havalara zıplatabilir ya da sanatsal, kreatif işlerinizde çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza gelecek bir reklam fırsatı, özellikle medya sektöründe çalışıyorsanız sizi çok mutlu edebilir.

Başak Burcu: Güzel bir iş anlaşması, evle ilgili bir işin çözüme ulaşması veya aile hayatınızda elinizin ve parasal şanslarınızın bollaşması söz konusu olacak. Fakat bir yandan sorumluluklarınız bu hafta artıyor.

Terazi Burcu: Devreye girecek güzel bir anlaşma ayaklarınızı yerden kesebilir. Sorumlu, ciddi, disiplinli yaklaşımlarla şu son dönemde istediğiniz çalışmaların karşılığını alabileceksiniz. Hayatın birçok alandan sizi destek attığını göreceksiniz.

Akrep Burcu: Parasal konularda beklenmedik yerlerden göreceğiniz şanslarınız devrede olacak. Geri planda yapılan her tür işinizde zenginliğiniz, fırsatlarınız bol olabilir. Sosyal bağlantılarınızda parasal konulara takılabilirsiniz.

Yay Burcu: Sosyal çevrelerden alacağınız destekler, konuşmalar, fikirler sizi çok mutlu edebilir. Hayatınıza bu tarihte bir insan girebilir, sosyal çevrenizden bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Geri planda durulacak işler, plan ve projeleriniz için; çok güzel fikirler, güzel gelişmeler, fırsatlar karşınıza gelecek. Bir yandan da bu kadar güzel gelişmeler yaşanırken hayata biraz sıkıcı, biraz dar ve karamsar bakabilirsiniz.

Kova Burcu: Önemli ticari konuşmalar, sorumluluklar devreye girmeye başlıyor. Artık olayların daha da ciddiye bindiğini görüyorsunuz. Gelecek sorumluluklarınız artarken, güzel bir iş teklifi sizi memnun edecek.

Balık Burcu: İş ve kariyer konuşmalarınızda parasal bağlantılarınızı arttırabilir, bir işinizin parasal anlaşmasını yapabilirsiniz. Özel hayatınız iş konularınız yüzünden bugün sıkışabilir yine de karşı tarafın düşünceleri sizin için önemli.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR