Cumartesi günü Merkür, Yay burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca iletişimimizde spontan, özgür, dağınık yönler ortaya çıkabilir. Yabancılarla yapılacak ticari işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Aynı gün ilişki gezegeni Venüs Oğlak burcuna geçiyor. İlişkilerimizde soğuk, mesafeli ve kontrolcü davranabiliriz. Yine maddi konularda 3 hafta boyunca ekonomik davranmak, işlerimize ve bu alandaki ilişkilerimize yönelmek önem kazanıyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hatalarınızdan ders almayı başarırsanız hayat size karşı cömert davranacak. Deniz kenarlarını ve deniz seyahatlerini seviyorsunuz. Yolculuklarla ilgili her tür işten güzel kazanç sağlayabilirsiniz. Genelde iyi yürekli oluşunuz size şans getirecek. Bu sene, hayatınızda fazlasıyla keyif alacaksınız.

Koç Burcu: Yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, seyahat ve eğitim alanlarınız önem kazanıyor. Yeni insanlarla iletişim içine girmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde ilişkilerinizi doğru bir noktaya taşıyacağınız bir dönem içine giriş yapıyorsunuz.

Boğa Burcu: Bugün itibarıyla bankayla görüşmeler artabilir, vergi konularına çözümsel yaklaşmak isteyebilir, nafaka işiyle uğraşabilirsiniz ya da bir miras konusuyla ilgili konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal konularda çok çabuk fikirler üreteceksiniz.

İkizler Burcu: Özel hayatınıza eğileceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki konuları halletmek, konuşmak, için de uygun. Taşınma konusuyla ilgili kararlar devreye girebilir ya da istediğiniz bir danışmanlık varsa alabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. İş hayatınızda önemli konuşma ve görüşmeler içine gireceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizi arttıracaksınız. Yeni planlar, yeni projeler yola çıkabilir.

Aslan Burcu: Aşk hayatınız devredeç Eğitimsel konular, öğretmenlik gibi konulara eğilebilirsiniz. Kitap okumak, hobilere yönelmek, bu konuları insanlarla konuşmak, tartışmak ve hoşlandığınız insana açılmak öne çıkabilir.

Başak Burcu: Ev hayatını yakın plana alma, evle ilgili planlar içine girme, aile arasında önemli konuların konuşulması, bir ev alımına odaklanabilirsiniz. Bir yandan da özel hayatınıza vakit ayırabilir, çocuğunuz varsa onunla vakit geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu: İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar sektöründen birinde çalışıyorsanız bu alanda konuşmalar, görüşmeler ve toplantılar hızlanacak. Yine eşya değişimi yapmak, dekorasyona girişmek, tadilat, tamirat konularına odaklanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Parasal konularda çözüme dayalı yaklaşımlarınız ön plana çıkmaya başlıyor. Ticaretle uğraşıyorsanız, önemli bir para işiniz varsa bu konuda anlaşmalar ve görüşmeler devrede olacak.

Yay Burcu: Planlarınızı ve projelerinizi konuşabileceksiniz. Biraz ifadenizde rahatlayacaksınız, özel hayatınızda da rahatlamalar ön plana geçecek. Parasal konularda güzel ilişkiler kurarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Kalabalıklardan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Yalnız çalışmak bu dönemde size daha avantajlı sonuçlar getirebilir. Bunu bir hazırlık dönemi, planlarınızı oturtma dönemi olarak düşünün, plan ve projelerinizi gözden geçirin.

Kova Burcu: İşiniz yüzünden kalabalık ortamlarda olmak durumunda kalacaksınız ama fırsat bulduğunuz zaman hemen evinize koşup dinlenme, biraz yalnız kalma, pilinizi şarj etme arzusunda olacaksınız. Biraz sosyal ilişkilerinizde mesafeli durmaya çalışacağınız zamanlara giriyorsunuz.

Balık Burcu: Kariyeriniz ve iş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Birden fazla işle uğraşmak önem kazanabilir. Bir arada olduğunuz, iş yaptığınız insanlarla iletişiminiz artmaya başlıyor. Tanıştığınız insanlar kariyerinizde etkili olabilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR