Bugün Ay, Koç Burcu'nda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Aceleci tavırlardan, sabırsızlıktan uzak duralım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayatta karşılaştığınız engeller sizi yıldıracağına daha fazla kamçılıyor. Erken yaşta para kazanmaya başlayacak, maddi özgürlüğünüzü kolay elde edeceksiniz. Önemli dostlarınız size önemli kapıları aralayacak. Özel hayatınızda duygularınızı biraz daha rahat ifade etmelisiniz. Bu sene atılımlarınız size kazandırabilir.

Koç Burcu: Bugün , güçlü ve etkili insanlardan göreceğiniz destekle, iş ve para alanlarınızda kimliğinizi destekleyen projeler içinde yer alabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

Boğa Burcu: İsteksiz ve biraz da geri duran yapınızla dış ortamlarda kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız. Güçlü insanlardan ilişkiniz veya ortaklı işlerinize önemli destekler alacaksınız.

İkizler Burcu: Sosyal çevrenizle para işleriniz varsa kolay tepki vermeye ve sinirlenmelere hazır olabilirsiniz. Kendi iç gücünüz ve parasal konulardaki değeriniz, iş hayatınızda güzel ve sağlam iş birliklerini karşınıza getirebilir.

Yengeç Burcu: İş alanlarınız yoğunlaşırken, özellikle toplum içinde ortağınız veya partnerinizle ufak tefek sürtüşmelerden kaçının. Özel hayatınızda partnerinizin size bir çok konuda destek olduğunu göreceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün daha çok farklı ve yabancı insanlarla bir arada olabilir veya onlarla işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. İş seyahatleriniz sizi biraz sinirli ve tepkili kılabilir.

Başak Burcu: Özel hayatınızdan alacağınız güçle yakın çevrenizdeki konu ve olaylara olumlu ve etkili bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Haftasonu ortaklaşa para konularınıza odaklanacaksınız.

Terazi Burcu: Özel hayatınızdaki insana karşı sabırlı ve anlayışlı olmayı unutmayın ya da o size anlayışsız davranırsa çok üstünde durmayın. Aile hayatınızda maddi anlamda gücü elinizde tutacaksınız.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışsız olmaktan uzak durun, hemen tepki vermeye yatkınsınız. Güçlü iletişim sizi her konuda destekleyecek. Önemli akrabalarınızdan yardımlarınız olabilir.

Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızda biraz anlayışsız ve sabırsız davranmanız mümkün. Borsada yatırım yapanlar anlık kararlardan sakınmalılar. Maddi konularda beklenmedik yardımlar görmeniz mümkün.

Oğlak Burcu: Düşüncesiz yapınızla ailenizle tartışmalara ve sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Güçlü ve etkili yapınızı sosyal ortamlarınızda ortaya koyacak, gelecek adımlarınızı hızlandıracaksınız.

Kova Burcu: Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde siniriniz kolay tepenize gelebilir. Enerjinizi daha düzgün kullanmaya çalışın. Farkında olmadığınız güçlü insanlardan kariyeriniz adına önemli şanslar elde edebilirsiniz.

Balık Burcu: Parasal konulara vereceğiniz önem artarken, sosyal ortamlarda bazı para anlaşmazlıkları oluşabilir. Güçlü arkadaşlarınız kendinizi geliştireceğiniz alanlarda size her konuda destek olacaklar.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR