Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine düşebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çok yüksek amaçlarınız var bu yüzden insanları eleştirmekten ve iğnelemekten çekinmiyorsunuz. Hırslarınızı ve arzularınızı kontrol etmeli ve iş hayatınıza yönlendirmelisiniz. Toleranssız davranışlar özellikle özel hayatınızda sorunlara neden olabilir. Bu sene, iş alanlarınızda gücünüzü kullanın.

Koç Burcu: Bugün yerinizde duramayabilirsiniz. Bir çok işinizi halletmek üzere kolları sıvayabilirsiniz. İş ortamınızdaki yoğunluğun etkilerini azaltmak için birikmiş işlerinizin üzerine düşmelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, aşk hayatınızda tam da istediğiniz gibi hareketlenmeler oluşabilir. Kendinizi fazlasıyla enerjik hissedecek, eğlenceli ortamlarda bulunmaktan daha fazla keyif alacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim sizi mutlu edebilir.

İkizler Burcu: Bugün evinizde dinlenmek veya vakit geçirmek en büyük arzunuz olabilir. Yine de iş yoğunluklarınız buna izin vermeyebilir. Duygu değişimleriniz sizi yoruyor, bu yüzden sabit ve ayaklarınızın yere sağlam basacağı konulara yönelmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, yakın çevrenizle beraber hareket etmek, sevdiklerinizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa geziler, ziyaretler ve gezilecek yerler ilginizi çekebilir. Hayata ciddi gözlerle bakmamaya çalışın.

Aslan Burcu: Bugün maddi konularda içiniz rahat hareket edeceksiniz çünkü işlerinizin doğru zamanda devrede olduğunu biliyorsunuz. Ailevi konularda planlarınızı gün içinde devreye sokabilirsiniz, konuşmalarınız artacak.

Başak Burcu: Bugün yerinizde duramayacak, yakın çevrenizle oldukça aktif oluşumlar içine gireceksiniz. Yakın çevrenizde bazı konular ve olaylar karşınıza çıkabilir. Sevdiklerinize duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz.

Terazi Burcu: Güne biraz isteksiz başlayacaksınız. Kafanızı dinlendirmek ve geri planda kalarak kendinize daha fazla vakit ayırmak niyetinde olabilirsiniz. Kalabalık ortamlar size göre olmayacak. Maddi konularda halledilmesi gerekenler devrede olabilir.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla veya sosyal ortamlarınızda aktif, yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve teklifler gündemde, birden fazla teklif karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Daha çok kendinize odaklı olacaksınız.

Yay Burcu: Bugün gün içinde kalabalık ortamlar içinde yer almayı isteyecek, kendinizi bir çok işten sorumlu hissedeceksiniz. Topluluk içinde başka insanlara konuşmalarınızı ve görüşlerinizi aktarmanız kolay görünüyor.

Oğlak Burcu: Bugün iş alanlarınızdan uzaklaşmak, değişik yer ve ortamlar içinde bulunmak daha ön planda olacak.Yapacaklarınız için harekete geçmek ve kendinizi heyecanlı hissetmek, yaşamdan alacağınız zevki ikiye katlayabilir.

Kova Burcu: Bugün, tek başınıza olmak ve hareket etmektense, sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ve ortak harcamalarda bulunmak daha iyi olacak. Planınızı, programınızı iyi yapın. İş alanlarınızda bazı görüşmeler devrede.

Balık Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınız artabilir, beraber program yapabilirsiniz. Her tür konuyu bu aralar fazlasıyla irdeliyorsunuz. Dış ortamlarda bulunmak sizi rahatlatabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR