Bu Pazar güneş akrep burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğimizde derin, şüpheci, araştıran ve biraz da yönlendiren taraflarımız öne çıkabilir. Su grupları olan Akrep, Balık ve Yengeçler için kendilerini rahat gösterecekleri ve ruhen iyi hissedecekleri bir dönem. Yine toprak grupları Boğa, Başak ve Oğlaklar bu aydan iyi bir şekilde faydalanacaklar. Kovalar kariyerde, Aslanlar ev hayatında, Boğalarsa özel ilişkilerde önemli olaylara açık olacaklar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; insanlara ve halka hizmet alanlarında, kamu işlerinde başarılı olabilirsiniz. Adalet duygunuz gelişmiş olduğundan, kafanızın onaylamadığı hiçbir işte çalışmak ve bulunmak istemezsiniz. Kendi yargılarınıza ve bakış açınıza güvenirseniz kazanacaksınız. Bu sene önemli işler peşinde koşturacak, iletişimsel becerilerinizi geliştireceksiniz.




Koç Burcu: Ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir.




Boğa Burcu: Kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir, sevdiğiniz insanın şartlarına göre hareket edebilirsiniz.




İkizler Burcu: Kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacaksınız.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz.




Aslan Burcu: Kimliğinizi, evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstereceksiniz. Bu dönem aileniz herşeyden önemli olabilir. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz daha fazla ön planda olabilir.




Başak Burcu: Yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşuların hayatı öne çıkmaya başlıyor. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.




Terazi Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Bu ay içinde kazancınızı yükselteceksiniz.




Akrep Burcu: Bugünden sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Yay Burcu: Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi geri plana çekmeniz ve olayları gözlemlemeniz işinize yarayacak. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.




Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Bu alanda bu ay içerisinde geleceğinize yönelik planlar devreye girebilir.




Kova Burcu: Kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz.




Balık Burcu: Kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartlar sizin lehinizde olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR