Bugün venüs yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde özgür, rahat tavırlarla hareket edecek, gezmekten ve yeni ilişkiler içine girmekten mutluluk duyacağız. Öğrenmek ve keşfetmekten mutluluk duyabiliriz. Sıkıntıya, zorlanmaya ve baskılara gelemeyebilir, bizi rahat bırakacak insanlara yönelebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; iyi bir karakteriniz var. Oldukça yetenekli bir insan olmanıza rağmen hizmet sektöründe çok başarılı olabilirsiniz. Sevdikleriniz ve bağlı olduklarınız için endişeleriniz var ve bu bazen size yanlış adımlar attırabilir. Bu sene, bolca gezecek, önemli işler peşinde olacaksınız.

Koç Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca uzak çevre, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzel ilişkiler kurmaya başlayacaksınız. Seyahat planlarınız devrede olabilir.

Boğa Burcu: 3 hafta boyunca, ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Yine bu dönem kredi almak isteyenler, uygun ve iyi şartlara sahip olabilirler.

İkizler Burcu: Özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde rahat ve içten tavırlarınız, istediklerinizi gerçekleştirmeye sizi daha yaklaştırabilir. 3 hafta boyunca, özel hayatınız ve ortaklı işleriniz konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız.

Yengeç Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanınızda güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız çünkü venüs bu alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. İş değişimi yapmak, sağlığınıza ilgi göstermek için güzel bir dönem.

Aslan Burcu: 3 hafta boyunca aşk hayatınızda, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz. Aşkı daha çok konuşabilir, eğlenceli ortamlarda vaktinizi daha çok harcayabilirsiniz.

Başak Burcu: Ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurabilir, sorunlarınızı 3 hafta boyunca halletmek için uygun ortamlar bulabilirsiniz. Evinize ilginiz artacak, tamirat, dekorasyon, tadilat işlerinizi devreye sokabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz . Bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda yeni kapılar açılabilir.

Akrep Burcu: Bugün, para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınız artıyor.

Yay Burcu: Bir aydır, geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde gizlenen ve açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak.

Oğlak Burcu: İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir. Yine bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

Kova Burcu: Venüs, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz.

Balık Burcu: Kendinizi işinizde göstermeyi seveceksiniz. Bu dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR