Bu pazar saat 07:23 te 23 derece Koç burcunda bir süper Dolunay oluşuyor. Ay’ın dünyamıza çok yakın temasta olması DOLUNAY’ın etkilerini daha fazla hissetmemize neden olacak. Dolunay’la birlikte ilişkilerimizdeki dengeye dikkat etmeliyiz. Bu dolunay her tür ilişkimizi vurgularken, dengesizlikleri, acele adımları, düşüncesiz davranışları, takıntılı fikirleri, beklenmedik, şok edici olayları, özgürlük isteğini, sert söylemleri karşımıza getirebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sağlığınıza dikkat etmeli, şahsi problemlerinizin ve sorunlarınızın sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Hukuk ve eğitimle ilgili çatışma ve problemler yaşayabilirsiniz. Kendinize inanmalı, sanatçı ve anlayışlı yönlerinizi ön plana çıkararak hayata bağlanmalısınız. Bu sene, özel hayatınızda iniş çıkışlar oluşabilir. Dengeyi iyi sağlamalısınız.

Koç Burcu: Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde her tür konunun karşılığını bu tutulma zamanı alabilir, hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızı düzenleyeceğiniz, değiştireceğiniz önemli kararlar devrede olacak.

Boğa Burcu: Bu dönemde beklenmedik olaylara hazırlıklı olun. Başlattığınız işlerin karşılığını alacağınız bu dönemde, bir olayın arka planında dönen iç yüzünü görecek ve adeta bir aydınlanma yaşayacaksınız.

İkizler Burcu: Yaratıcılığa ve sanatsal çalışmalara dayalı işlerinizin karşılığını alacağınız bir dönem. Ayrıca sosyal çevrenizdeki olayların hızlanacağı bir süreç olabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler sizi de yakından ilgilendirecek.

Yengeç Burcu: Bu tutulma sizin kariyer ve iş alanlarınızı etkileyecek. Davranışlarınızdaki değişimlerin sonucunu, iş alanlarınızda göreceksiniz. Aile hayatınızda başlattığınız konuların karşılığını ayrıca bu süreçte alacaksınız.

Aslan Burcu: İletişime dair başlattığınız işlerinizin meyvelerini alabilirsiniz. Beklenmedik olaylar, seyahat, tatil, eğitim, medya alanlarınızda oluşabilir. Uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki gelişmelere açık olun.

Başak Burcu: Bu tutulma döneminde, beklenmedik bir borç veya para ödemesi gündeminize bomba gibi düşebilir. Veya partnerinizin hayatındaki parasal gelişmelerin sizi de etkilediğini görebilirsiniz.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde önemli kararlar gündeminize yerleşebilir. Aniden evlenmeye karar verebilir, boşanabilir ya da bir ilişki içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bir taşınma gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda beklenmedik etkiler aniden devreye girebilir. Başkalarına daha çok yardım etmeye çalıştığınız bu dönemde bilinçaltınızda düşündüklerinizin gerçekleşmesi söz konusu. Negatif olmayın.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda aniden ve beklenmedik olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Veya beklenmedik bir şekilde hamile kalmak, çocuk konusunun gündeme gelmesi bu sürece damgasını vurabilir.

Oğlak Burcu: Ailenizle ilgili önemli kararlar bu tutulmada devrede olacak. İş alanlarınızda başlatmış olduğunuz işlerin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ya da aniden ortaya çıkacak bir aile mevzusu gündeme yerleşebilir.

Kova Burcu: Yakın çevrenizde olayların hızlandığına şahit olabilir, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olayların içinde yer alabilirsiniz. Eğitim, seyahat, medya alanlarınızda başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu tutulma sürecinde parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Parasal konularda önemli sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Elinize beklenmedik bir para geçebilir veya çıkabilir.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR