Bugün oluşan Güneş- Uranüs karşıtlığıyla, otorite figürleriyle çekişmeler ve bir takım sürtüşmeler oluşabilir. İlişkilerimize ve iletişimimize bu birkaç gün çok dikkat etmeliyiz. Başkalarından eleştiri duymaya açık olmayacağımız gibi, bize verilen tavsiyelere de kulaklarımız kapalı olacak. İlişkilerimizde var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; keskin ve kıvrak zekanızla müzik, edebiyat veya bilimsel konularda önemli başarı ve ödül sahibi olabilirsiniz. Özel hayatınız sizin için önemli ve bu alanda problemler yaşadığınız zaman sağlığınız çok çabuk etkileniyor. Hileli ve kolay yollardan uzak durmalısınız. Bu sene, hayatınızda önemli değişimlere açık olmalısınız.




Koç Burcu: Tavır değişiklikleri, heyecan arzusu, özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırıyor. Bugün ne siz onu, ne de o sizi anlamayacak ve ilişkinizde zorlanmalar, kopuşlar söz konusu olabilir.




Boğa Burcu: Bugün beklenmedik olaylar hizmet ve sağlık alanınızda sizi zorlayabilir. Sağlığınız veya çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda da sinirli etkiler altında olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olaylar, özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir. Sosyal ortamlarda daha önceden verilmiş sözler sizi zor durumda bırakabilir.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızdaki değişimler, aile hayatınızı biraz zorlayabilir. aile büyüklerinizle, göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmak bugün kolay olamayacak. Kolay sinirlenmelere açık olacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün fikirlerinizde huzursuzluklar görülebilir. Dış çevreden alacağınız haberler, gün içinde yapmanız gereken planlarınızda sorunlara neden olabilir. Sinir iniş çıkışlarınızı iyi kontrol etmelisiniz.




Başak Burcu: Bugün parasal konularda bazı zorlanmalarınız var. Partnerinizle ortak ve kişisel para alanlarınız üzerinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkacak beklenmedik bir ödeme, birikimlerinizi aşağıya çekebilir.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bugün anlaşmakta zorlanacaksınız. Partnerinizin sıkılgan ve değişken halleri sizin planlarınızı alt üst edebilir. Bu da ilişkinizde gereksiz gerilimlere neden olacak.




Akrep Burcu: Bugün kadersel ve ani olaylara açıksınız. Elinizden çok birşey gelmeyecek. Böyle bir durumla karşılaşırsanız sakin olmayı ve sağlığınızı zorlamamayı ihmal etmeyin.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda beklenmedik olaylar yaşamaya açık bir gün olacak. Sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Çocuk hayatınıza da dikkat edin.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar bugün göz önünde olacağınız yerlerde sinirli ve agresif davranmanıza neden olabilir. Aile hayatınızdaki sorunların iş alanlarınıza olumsuz yansıması söz konusu.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevrenizde bazı işlerinizin bozulmasına ve sorunların oluşmasına neden olabilir. Bir iş seyahati, eğitimi ertelenebilir. Kendi iç dengelerinizi iyi korumalısınız.




Balık Burcu: Bir alacağınızın gecikmesi, para akışını sağlayamama gibi durumlara sebep olabilir. Ya da eşinizle parasal konularda sürtüşmeler içinde olabilirsiniz. Para durumunuzu bu birkaç gün boyunca iyi dengelemelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR