Pazar günü akşam saatlerine kadar, Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Bugün böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İkili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler.Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; elinizden her iş geliyor. Karşılaştığınız sorun ve engellerde en büyük yardımcınız kendinizi yenilemeyi bilmeniz. Sanatçı yapınızla sanat ve edebiyatla ilgili alanlarda başarı kazanmanız ve ünlü olmanız mümkün. Ailenize düşkünsünüz ve çocukları çok seviyorsunuz. Bu sene, hayatınızdaki dengeyi sağlayacaksınız.

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanın duygu değişimleri fazla olabilir. Size vereceği ani tepkiler moralinizi hemen bozmamalı. Özel konulardaki sorunlarınızdan bahsederken, olayların iki yönünü de ihmal etmeyin.

Boğa Burcu: Bu Pazar yapılması gereken rutin işlerinizi hallederek haftasonunuzu değerlendirebilirsiniz. Kendinizi bir çok konuda yalnız hissetmeniz mümkün. İş alanlarınızdaki önemli kararlarınızı yarında sonra vermeye çalışın.

İkizler Burcu: Bu pazar aşk, eğlence hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konular devrede olacak. İşin içinde sevdikleriniz olduğunda hemen harekete geçmeyi seviyorsunuz. Gün içinde kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün aile ve ev hayatınızın ayrıntıları ön planda olacak. İş alanlarınızdaki değişimler, duygusal olarak sizi ve tepkilerinizi de etkiliyor. Bu alanda zaman zaman yalnızlık çektiğinizi düşünseniz bile, beklenmedik yardımlarınız var.

Aslan Burcu: Bugün iletişime yönelik konularda ve yakın çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi sevdiğini ve önem verdiğini bilmek sizi mutlu edecek. Zihinsel konulardaysa ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Bu pazar maddi konular daha fazla mercek altında olabilir. Kendinize ve dış görüntünüze önem verdiğiniz bu dönem harcamalarınızı iyice gözden geçirerek adımlar atmaya çalışın.Yakın çevrenize destek olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün fiziksel olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Özellikle dış ortamlardan alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özel hayatınızdaki değişimlere ani tepkilerden kaçının zira kendinize olan düşkünlüğünüz fazla olabilir.

Akrep Burcu: Bugün başkalarına yardım etmek konusunda çalışmalarınız artabilir. Maneviyatınız güçlü olduğundan, sizden farklı yaşayan insanlara yardım etme isteğiniz, yalnızlığınızı ve isteksizliğinizi yenmede faydalı olabilir.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde keyfiniz yerinde olacak. Kendi hayatınızdaki sorunların çözümlerini bulmak niyetindesiniz. Aklınıza ilginç fikirler gelebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizi destekliyor.

Oğlak Burcu: Bu pazar göz önünde olacağınız yerler ve ortamlarda bulunmak hoşunuza gidecek. İş hayatınız için tamamlanması gerekenlerin peşine düşebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizin diğer insanlara ilham verdiğini unutmayın.

Kova Burcu: Bugün farklı ve yabancı ortamlarda veya seyahatlerde bulunmak öne çıkabilir. İşlerinizi tamamlamadan rahat edemeyeceksiniz. Aşk hayatınızda güzel destekler alıyorsunuz ve bugün sevdiğiniz insanla keyfinize diyecek olmayacak.

Balık Burcu: Kendinizin dışında başka insanları düşünerek hareket etmeniz ve buna göre davranmanız gün içinde etkili olacak. Ortaklaşa para mevzularınızda gün içinde öne çıkabilir. Para konuları hariç diğer alanlarınızda olumlu düşünce yapınız ön planda olacak.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR